Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.


dinsdag 18 september 2001


VERENIGDE VERGADERING

De Eerste en de Tweede Kamer komen op de derde dinsdag van september om 13.00 uur in een verenigde vergadering bijeen in de Ridderzaal voor een uiteenzetting door Hare Majesteit de Koningin van het door de regering te voeren beleid.

KAMERVERGADERING (via draadomroep)

De vergadering begint om 15.00 uur.

Bij aanvang van de vergadering biedt de minister van Financiën namens de regering de Rijksbegroting voor het jaar 2002 en de Miljoenennota aan.

Ten slotte stelt de Kamer haar agenda voor de komende periode vast.

LIVE-TELEVISIE VANUIT DE TWEEDE KAMER

Een groot deel van de verslaglegging rond Prinsjesdag komt vanuit het Tweede-Kamergebouw. De NOS doet verslag van de rijtoer, de troonrede en de aanbieding van de Rijksbegroting 2002 via Nederland 2 vanaf 12.30 uur. Gesprekken met fractievoorzitters, bewindspersonen en politieke commentatoren worden rechtstreeks uitgezonden vanuit de Oude Zaal. De centrale presentatie komt vanuit de Schrijfkamer.

LIVE-RADIO VANUIT DE TWEEDE KAMER

Radio 1 en Radio Nederland Wereldomroep verzorgen een speciale uitzending naar aanleiding van de Troonrede en de Rijksbegroting 2002 van 12.00 tot 17.00 uur. Radio 1 zendt uit vanuit de Schrijfkamer, Radio Nederland Wereldomroep vanuit de Rooksalon van het Tweede Kamergebouw.