Ingezonden persbericht

Aan de betrokkenen,

Op 18 september is het zover: het Toernooiveld van de Beta-Faculteit wordt voor de tweede maal omgetoverd tot hèt Cultuurpodium van de Campus! CultureAltDelete is het nieuwe, tweedaagse festival van Cultuur op de Campus in mei en september 2001 dat in samenwerking met de studieverenigingen van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica tot stand kwam. Wij nodigen jullie van harte uit een kijkje te komen nemen op het festival!

Programma

16.00-16.30 uur Lounge door DJ Phonc
In de aanloop naar de optredens van Luie Hond, Capoeira Batuqua en Wealthy Beggar wordt de aankondiging van het programma gegeven met een lounge door dj Phonc.

16.30-17.30 uur Nederska/Reggae door Luie Hond
Het muzikale startsein wordt gegeven door de muzikanten van Luie Hond. Luie Hond is een nederlandse ska-band in de traditie van Doe Maar! Komt dat zien, want Luie Hond gaat het maken in Nederland. Dansen mag ook!

17.30-18.00 uur Capoeira door Batuque
Onder begeleiding van docent Contre Mestre Vladimir Frama verwierf Batuque de laatste jaren behoorlijk wat faam onder de liefhebbers van capoeira in hometown Nijmegen. De leden van de groep brengen tijdens CultureAltDelete een performance van deze Braziliaanse bewegingskunst, waarin elementen van de acrobatiek, dans, muziek en vechtsport elkaar vinden.

18.00-19.00 uur Wealthy Beggar
Met als motto anything goes verkent de vijfmansformatie Wealthy Beggar de grenzen van het pop-rock spectrum. Inmiddels is de tweede cd Cursing at biology van de veelovende nederlandse band een feit! Tijdens CultureAltDelete verzorgen zij het slotprogramma op de Bèta-Faculteit.

Cultureel Festival CultureAltDelete, dinsdag 18 september, 16.00-19.00 uur, grasterras Bèta Faculteit, Toernooiveld 1, Campus Katholieke Universiteit Nijmegen.

NB Bij slecht weer wordt het programma naar binnen verplaatst en begint het i.v.m. colleges om 17.30 uur in de rongang van het hoofdgebouw op de Beta-faculteit.

Met vriendelijke groet namens Cultuur op de Campus, Annemieke

Voor informatie over het programma kunt u contact opnemen met Annemieke Attema, Cultuur op de Campus, T: 024-3615912 / E: A.Attema@dcm.kun.nl surfen naar www.cultuuropdecampus.nl