MOREXES INTERNET SERVICES

wwwpiepinformeerpiepnl duizend en één radiospots

Andreas van der Schaaf producties heeft een radio campagne opgezet voor Morexes Internet Services waarbij de site www.informeer.nl wordt gepromoot.

Campagne
De campagne heeft als boodschap dat Morexes alle soorten sites verzorgt. Hiervoor zijn in een eerste aanzet een veertigtal commercials ontwikkeld, die afwisselend op de radio te horen zijn. Afhankelijk van het succes is het de bedoeling dat de campagne volgend jaar doorloopt.

Competitie
De bedoeling is dat er duizend en één commercials worden ontwikkeld waarvoor een speciale competitie is georganiseerd. Men wordt in deze competitie uitgenodigd een idee voor de commercial aan te geven met een geluid ter ondersteuning. De pay off blijft altijd dezelfde. Goede ideeën zullen worden opgenomen en op de radio te horen zijn. Als beloning krijgen de winnaars een geheel gratis verzorgde internetsite met een eigen domeinnaam en e-mail account.

Bijzondere pay off
Het bijzondere van de campagne is dat in de pay off het woord 'punt' tussen 'www' en 'informeer' en tussen 'informeer' en 'nl' vervangen is door een piep met als bedoeling onderscheid te maken met andere commercials.

Stations en frequentie
Het gaat om commercials van 5 seconden, die in de eerste instantie op Business Nieuws Radio, Radio Rijnmond en Radio West te horen zullen zijn. De diverse uitzendschema's en commercials zelf zijn op de internetsite van www.morexes.com te vinden.

Voor verdere informatie kunt u bellen met 070 - 30 23 050

18 sep 01 15:12