Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-09-2001

Politieberichten district Binnensticht, 10.05 uur
Snelheidscontrole

GROENEKAN - Bij een snelheidscontrole op de Koningin Wilhelminalaan in Groenekan zijn tussen 16.00 en 17.30 uur 89 bestuurders bekeurd wegens te hard rijden. In het totaal passeerden ruim 900 bestuurders de radar. Waar 50 km/uur is toegestaan, was de hoogst gemeten snelheid 93 km/uur.

Bewoners na brand geëvacueerd

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Op de Melvill van Carnbeelaan zijn maandagavond omstreeks half negen diverse bewoners van een appartementencomplex geëvacueerd, nadat door een brand ernstige rookontwikkeling was ontstaan in de centrale hal. Vermoedelijk is de brand ontstaan in de meterkast in de kelder van het complex. Alle bewoners hebben de nacht elders doorgebracht. De brandweer had de brand snel onder controle.

Onverzekerd de sloot in

ODIJK Een 51-jarige man uit Werkhoven is maandagochtend met de schrik vrijgekomen, nadat hij met zijn auto door een onbekende oorzaak op de Achterdijk in Odijk in de sloot was gereden. De bestuurder wist zelf uit de auto te komen. Bij nader onderzoek bleek dat de auto niet verzekerd was. De bestuurder heeft hiervoor een proces-verbaal gekregen.