Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Rotterdam, 18 september 2001

Flinke groei ARA Interactive

ARA Interactive, verantwoordelijk voor interactieve communicatie binnen de ARA Groep, breidt uit met 2 medewerkers en 2 stagiairs. Ken Ebeling is web developer en kwam van Ayzee. Monique Custers combineert de functies research en webdesign vanuit haar eerdere ervaring bij o.a. WDS. Willemieke van den Oever doorloopt een stage webdesign en Akira Tujimaru is stagiair projectmanagement.

ARA Interactive is in mei van dit jaar opgericht door Roderick Voerman, Chantal Verweij en Pascale Korteweg. Binnen ARA Groep zijn zij verantwoordelijk voor de conceptuele en strategische inzet van interactieve media, zowel voor groepsklanten als voor 'eigen' klanten. ARA Interactive werkt sinds haar oprichting o.a. voor de Koninklijke Luchtmacht, Sector Transport en Logistiek, Zwitserleven, KPN.com, Delta Zeeland, Searchline en Opportunity in Bedrijf.

De ARA Groep bestaat uit de volgende onderdelen. ARA Advertising voor corporate en merk communicatie, ARA Direct Communication 1 op 1 communicatie, ARA M/V voor werving-en interne communicatie en ARA Interactive voor interactieve communicatie.