Gemeente Weerselo

WET MILIEUBEHEER

Terinzagelegging ontwerp-besluiten
Op het taakveld milieu, locatie Weerselo ligt vanaf 20 september 2001 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur, alsmede buiten kantooruren, na telefonische of schriftelijke afspraak, gedurende twee weken ter visie het ontwerp-besluit tot het gedeeltelijk intrekken van de milieuvergunning van:


* J.B.G. Scholten, Haarstraat 54 te Rossum: een varkens-, rundvee- en pluimveehouderij vergunningnummer 96124 d.d. 15 april 1997 (20181I).

De strekking van dit ontwerp-besluit is dat wij op verzoek van vergunninghouder overgaan tot het gedeeltelijk intrekken van de vergunning. De ammoniakproductierechten zullen in het kader van het Ammoniak Reductie Plan (ARP) worden overgedragen. Bedenkingen tegen het ontwerp-besluit kunnen door een ieder gedurende twee weken tot en met 4 oktober 2001 schriftelijk worden ingediend bij het gemeentebestuur.Op verzoek kan iedereen in persoon of bij gemachtigde mondeling bedenkingen inbrengen en wel op afspraak tot het einde van bovengenoemde termijn van twee weken.
Indien men dat wenst worden de persoonlijke gegevens van degene die schriftelijk bedenkingen inbrengt, niet bekend gemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk bij het gemeentebestuur worden ingediend.

Eveneens vanaf 20 september 2001 liggen op het taakveld milieu op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur, alsmede buiten kantooruren, na telefonische of schriftelijke afspraak, gedurende vier weken ter visie de ontwerp-besluiten op de aanvragen om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer van:


* F.Th. Steggink, Ootmarsumsestraat 18 te Rossum voor een nieuwe, de gehele inrichting omvattende vergunning voor een dierenpension, dierenasiel en een zoogkoeien- en paardenhouderij annex de opslag van mest en dieselolie;

* Wolbers RVS- en staalproducten, Echelpoelweg 13 te Weerselo voor het oprichten van een metaalconstructiebedrijf.
Bedenkingen tegen de ontwerp-besluiten kunnen door een ieder gedurende vier weken tot en met 18 oktober 2001 schriftelijk worden ingediend bij het gemeentebestuur. Op verzoek kan iedereen in persoon of bij gemachtigde mondeling bedenkingen inbrengen en wel op afspraak tot het einde van bovengenoemde termijn van vier weken. Indien men dat wenst worden de persoonlijke gegevens van degene die schriftelijk bedenkingen inbrengt, niet bekend gemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk bij het gemeentebestuur worden ingediend.

Terinzagelegging besluit Op het taakveld milieu ligt vanaf 20 september 2001 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur, alsmede buiten kantooruren, na telefonische of schriftelijke afspraak, gedurende zes weken ter inzage de onder voorschriften verleende vergunning ingevolge de Wet milieubeheer van:

* Maatschap J.H. en H.J.G. Groote Punt, Twelweg 5 te Rossum voor een nieuwe, de gehele inrichting omvattende vergunning voor een fokvarkens-, mestvarkens- en melkrundveehouderij annex de opslag van mest, dieselolie en bestrijdingsmiddelen.
Beroep tegen het besluit kan tot en met 1 november 2001 worden ingesteld door:


* degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

* de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het onwerp van het besluit;
* degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;
* belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Zij, die beroep instellen, kunnen bij een spoedeisend belang op grond van de Wet op de Raad van State tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek kan eveneens tot en met 1 november 2001 worden gericht aan de Voorzitter van genoemde Afdeling, wil het besluit niet binnen zes weken na de terinzagelegging van kracht worden. Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Een niet terstond van kracht verklaard besluit wordt pas van kracht als opdat verzoek door de Raad van State is beslist.

Terinzagelegging melding Vanaf 20 september 2001 ligt de melding op grond van artikel 8.19 Wet milieubeheer ter inzage van:


* Roeleveld-Rolink, Nordhornsestraat 138 in Denekamp voor het verplaatsen van de locatie voor gasflessenopslag en het verplaatsen van de locatie voor handwasboxen voor autowassen.

Tegen deze beschikkingen kan door aanvrager en eventuele derde belanghebbende voor 1 november a.s. een bezwaarschrift worden ingediend bij burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift moet duidelijk aangeven welke bezwaren tegen deze beschikking bestaan en zijn voorzien van de dagtekening en de naam en het adres van de indiener. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Een verzoek om schorsing kan bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage worden ingediend. Deze melding kan op het taakveld milieu, locatie Weerselo worden ingezien op maandag- t/m vrijdagmorgen van 08.30 uur tot 12.30 uur.