Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-09-2001

Politieberichten district Eemland noord, 09.25 uur
Winkeldief gepakt

BAARN Personeel van een winkel aan de Hoofdstraat hield dinsdagmorgen twee jongemannen aan wegens winkeldiefstal. De mannen, een zestienjarige inwoner van s Gravenland en een achttienjarige inwoner van Almere-Buiten, probeerden voor twee tientjes aan levensmiddelen mee te nemen zonder te betalen. De achttienjarige bleek ook een fiets te hebben gestolen vanaf het Stationsplein. Proces-verbaal is tegen de twee opgemaakt.

Controle fietsverlichting

SOEST De politie controleerde dinsdagavond tussen kwart voor en kwart over negen op de Dalweg en Beukenlaan de verlichting van fietsers. Voor het niet voeren van verlichting werden vijf bekeuringen uitgeschreven.

Verkeerscontroles

EEMNES De politie hield dinsdagavond verkeerscontroles op de kruising Laarderweg-Noordersingel-Braadkamp en op de Wakkerendijk

Vanaf kwart over zeven werd een uur gecontroleerd bij de oprit van de A1 op de Wakkerendijk. Elf bestuurders moesten blazen, geen van hen had te veel alcohol op. Eén persoon kreeg een bekeuring van negentig gulden voor het niet dragen van de gordel.

Eenzelfde resultaat leverde de controle op de Braadkamp op. Tussen kwart voor negen en kwart voor tien moesten dertien bestuurders blazen. Geen van hen had te veel op, maar ook hier werd één bekeuring uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel.