Ingezonden persbericht


Press release: uitbreiding aanbod HolidaySpot met vakantiewoningen van easyhome

Amsterdam, 19 september 2001
Easyhome, aanbieder van vakantiewoningen door heel Europa, sluit een strategische samenwerkingsovereenkomst met HolidaySpot (reizenportal en onderdeel van Roompot Zeeland Vakanties). Met de overeenkomst wordt het vakantiewoningenaanbod van HolidaySpot met meer dan 20.000 vakantiewoningen in 18 landen uitgebreid. HolidaySpot bezoekers hebben nu tevens toegang tot de grootste keuze aan on-line boekbare vakantiewoningen (huizen, appartementen, bungalows, chalets, etc.). Voor easyhome biedt de overeenkomst een belangrijk nieuw distributiekanaal en een bevestiging van haar positie als marktleider in de vakantiewoningen markt.

"Door de samenwerking met easyhome verwacht HolidaySpot beduidend meer bezoekers", volgens Pascal van Driel, Internet Manager HolidaySpot. "Voorheen konden er bijna geen vakantiehuizen in het buitenland geboekt worden en easyhome voorziet HolidaySpot in de groeiende behoefte van de consument om vakantiehuizen wereldwijd te boeken."

"De samenwerking geeft easyhome de mogelijkheid om te profiteren van de bezoekersaantallen van HolidaySpot en is een waardevol distributiekanaal voor ons", aldus Karien Bos, Commercieel Directeur easyhome. "We verwachten dat de bezoekers van HolidaySpot deze grote uitbreiding van de mogelijkheden zeker zullen waarderen."

Over easyhome
De site van het in 1999 opgerichtte easyhome biedt consumenten de grootste keuze in vakantiewoningen (villa's, huizen, chalets, appartementen, bungalows, studio's enz). Naast het partnership met HolidaySpot heeft easyhome strategische samenwerkingsverbanden met onder andere Wegener eMedia, TravelPlanet.NL, reizenportal.nl, travel24.nl. Bij easyhome kunnen bezoekers niet alleen vakantiewoningen huren, maar ook de volgende additionele diensten reserveren: vluchten (eBookers), auto verhuur (Sunnycars), reis- en annuleringsverzekeringen (Unigarant). Door de samenwerkingsverbanden, maar vooral door een zeer uitgebreid aanbod en goede customer service is easyhome haast ongemerkt marktleider geworden op de Nederlandse vakantiewoningen markt. De gehele easyhome technologie, front- en backoffice, is ge-outsourced aan Travel Service International (www.traserv.com), een onafhankelijke aanbieder van 's werelds eerste toeristische CRS.

Over HolidaySpot
De site van HolidaySpot.nl biedt een zeer compleet aanbod van verblijfaccommodaties, vliegreizen, huurauto's, cruises, en last-minutes, deels via de partnersites te reserveren en deels rechtstreeks via HolidaySpot.nl te boeken. Het aanbod van HolidaySpot op internet is direct gekoppeld aan het reserveringsysteem van de parken. Een boeking bij deze parken is dus 100% gegarandeerd. Bovendien kan er kort voor aankomst en 24 uur per dag kan worden geboekt. Op dit moment ontvangt HolidaySpot dagelijks ongeveer 4.000 bezoekers.

# # #