Ingezonden persbericht

Allied Telesyn ontvangt volledige ISO 9000-certificering ISO 9000:2000 is garantie voor klantvriendelijkheid

Amsterdam, 19 september 2001

Allied Telesyn (www.alliedtelesyn.com) heeft vandaag bekendgemaakt, dat de bedrijfsactiviteiten in Duitsland en Oost-Europa de ISO 9000:2000-certificering voor kwaliteitszorgsystemen ontvangen hebben. Omdat alle vestigingen van Allied Telesyn in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Rusland nu volgens de ISO 9000:2000-norm gecertificeerd zijn, heeft de klant de garantie, dat Allied Telesyn -in welk Europees land dan ook- altijd volgens dezelfde hoge kwaliteitsstandaards en richtlijnen voor klantvriendelijkheid werkt.

De ISO 9000-serie is een stelsel van internationale normen voor kwaliteitsmanagement. Het geeft organisaties richtlijnen voor een effectief kwaliteitszorgsysteem en modellen waaraan dit systeem kan worden getoetst. Sinds de eerste publicatie in 1987 hebben ze een breed draagvlak in het bedrijfsleven verworven en vormen ze de basis voor het kwaliteitsmanagement van honderdduizenden organisaties over de gehele wereld. De ISO 9000:2000-norm bevat vooral richtlijnen voor beheersing en verbetering van de processen, die zich bezighouden met het continu verbeteren van de klanttevredenheid en de tevredenheid van andere belanghebbenden. De norm moet ervoor zorgen, dat de organisatie altijd de producten en diensten kan leveren, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de klant. De norm is dus een belangrijk instrument om doelmatig en klantvriendelijk te werken en zo bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te verwerven.

"De ISO 9000-normen worden algemeen erkend als veruit de belangrijkste, internationale kwaliteitsnorm. Wij zijn er trots op, dat we onze klanten kunnen laten zien, dat kwaliteit in al onze Europese vestigingen de volledige aandacht heeft", aldus Stefan Fontadini, directeur Benelux van Allied Telesyn. "Onze kwaliteitsnormen zijn altijd al van het hoogste niveau geweest en we zijn verheugd, dat dit door de ISO 9000-certificering wordt bevestigd."

Voor meer informatie over Allied Telesyn en zijn producten kunt u contact opnemen met Stefan Fontadini, 020-3460700 of stefan_fontadini@alliedtelesyn.com.

Over Allied Telesyn International

Allied Telesyn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste producenten van netwerkapparatuur. Volgens marktonderzoekbureau Dell'Oro neemt Allied Telesyn met een omzet van ruim 460 miljoen dollar momenteel al de vijfde positie in op de wereldranglijst. Ook in Europa is het bedrijf met een omzet van 110 miljoen dollar een belangrijke speler geworden. Allied Telesyn levert als een van de weinige aanbieders een compleet scala van internetworking producten, waarmee zowel grote ondernemingen als kleine, zakelijke gebruikers flexibel netwerken kunnen configureren. Het assortiment bestaat uit adapterkaarten, acces routers, DTM- en DSL-modems, mediaconverters, layer 2 en layer 3 switches voor alle typen netwerken. Allied Telesyn staat vooral bekend om de uitstekende prijs/prestatieverhouding van zijn producten. Dankzij omvangrijke, eigen R&D-activiteiten is de apparatuur altijd voorzien van state-of-the-art technologie, die voor optimale prestaties zorgt. De gemiddelde prijzen van de producten liggen echter ver onder die van de concurrentie. Daarnaast kent Allied Telesyn uitgebreide onderhoudscontracten en uitstekende garantie- en serviceregelingen. De producten van Allied Telesyn worden op de markt gebracht via een uitgebreid netwerk van distributeurs, resellers en systemintegrators.


Nederlands Perscontact:
Kitty Gunsing
Wisse Kommunikatie
Tel.: +31.26.4431523
communications@wisse-worldcom.nl