Gemeente Capelle a/d IJssel

Commissie voor de bezwaar- en beroepschriften

Commissie voor de bezwaar- en beroepschriften

De commissie voor de bezwaar- en beroepschriften vergadert op woensdagavond 19 september 2001, aanvang 20.00 uur, in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Tijdens deze vergadering worden de volgende bezwaarschriften behandeld:
a. 20.00 tot 20.20 uur
het bezwaarschrift van de heer J.C.G. Stam tegen het collegebesluit om een bouwvergunning te verlenen voor het uitbreiden van de woonkamer van de woning aan de Chopinstraat 53; b. 20.20 tot 20.40 uur
het bezwaarschrift van de heer J.E.H. van Lijf tegen het collegebesluit tot het verlenen van een bouwvergunning voor het uitbreiden van de woning aan de Nederwaard 24; c. van 20.40 tot 21.10 uur
het bezwaarschrift van mevrouw M.J. den Hartog en de heer H.S. Saritas tegen het collegebesluit om het verzoek tot het nemen van bestuursrechtelijke maatregelen te nemen tegen Snackbar Hap Snap af te wijzen.
d. vanaf 21.10 uur
de bezwaarschriften van mevrouw J.S.M. Barbanson van Barbanson Consult namens de bewonersvereniging Bugel, Klaroen, Trompet, en de heer mr. T. Rhijnsburger van het Advocatenkollektief Rotterdam namens de heer A.R. van der Linden en de heer P.P.J. Doodkorte namens de gemeenteraadsfractie D66/Capelse Democraten tegen het collegebesluit om een bouwvergunning te verlenen voor het gedeeltelijk verbouwen van het woongebouw (Bermensteijn) aan het Bazuin 2.

De op het bezwaarschrift betrekking hebbende stukken liggen vanaf heden voor eenieder ter inzage bij het Informatiecentrum van het gemeentehuis, Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.