Ingezonden persbericht

Persbericht

Met Eurosparen.nl samen onderhandelen voor hogere spaarrentes !

Financieel Nederland is een unieke website rijker. Eurosparen.nl Een initiatief van twee particuliere spaarders, die het idee hebben opgevat om via hun website de krachten te bundelen voor hogere spaarrentes. De website is op 18 september j.l. de lucht ingegaan en zal in een paar maanden tijd zoveel mogelijk geld in de virtuele spaarpot verzamelen. Daarmee willen de heren bij de verschillende financiele instellingen een hogere rente dan standaard bedingen.

"Het principe is eenvoudig. Als spaarder heeft een individu niet zoveel slagkracht naar financiele instellingen toe. En dan biedt internet uitkomst, want door de krachten te bundelen wordt je onderhandelingspositie sterker." Aldus één van de initiatiefnemers.

"Het idee leeft al een tijd bij ons en het laatste jaar is het alleen maar sterker geworden omdat de beurskoersen ook niet meer zijn wat ze waren, en veel partikuliere beleggers hun vlucht naar spaarrekeningen of obligaties zoeken. Door nu de mogelijkheid te bieden om je bij onze website aan te melden, met het geldbedrag dat je ter beschikking hebt om te sparen, kunnen wij aan de slag voor een zo hoog mogelijke rente. Mensen hoeven fysiek geen geld bij ons te storten. Wij zijn slechts de intermediair, de onderhandelaar, die uit naam van alle aangesloten leden (gratis overigens) bij de banken onderhandelt. Pas op het moment dat een bank definitief het beste voorstel heeft gedaan, zal deze de rekeningen voor alle leden uit het bestand openen en zal een ieder zelf bij die betreffende bank en tegen de gezamenlijk bedongen rente zijn spaargeld kunnen storten. Heel open en betrouwbaar dus, temeer omdat wij natuurlijk alleen met DNB-erkende financiele instellingen praten."

De initiatiefnemers geven tot slot nog aan dat het natuurlijk een heel serieus verhaal is. Mensen moeten wel het spaargeld ter beschikking hebben en uiteindelijk bij de bank storten. Want als blijkt dat op 1 januari a.s. (de streefdatum om de hoogste rente bereikt te hebben) de helft zich terugtrekt, dan is het project gedoemd te mislukken. Men vertrouwd echter op de eerlijkheid van de deelnemers en dat zal ook met regelmaat gecontroleerd worden via de website.

Voor wie meer wil weten of al in wil schrijven voor een spaarbedrag kan kijken op:
www.eurosparen.nl of mailen naar info@eurosparen.nl

T.schrama
Tel 023 5623535
Fax 023 5626626