Politiebericht Cuijk 19-09-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD

De politie Land van Cuijk heeft woensdagmorgen in Maashees een hennepkwekerij ont-manteld. In een schuur aan de Mgr. Geurtsstraat trof de politie 1200 nagenoeg volgroeide planten aan. Alle planten en bijbehorende apparatuur zoals bakken en lampen zijn inbeslag-genomen. Er is nog niemand aangehouden.

DIEFSTAL COMPUTER

Uit een auto die geparkeerd stond aan de Dr. Peelenstraat in Boxmeer verdween dinsdag op klaarlichte dag een computer. De apparatuur stond op de achterbank. De eigenaar van de auto ontdekte bij terugkomst dat het portierslot vernield was.

CONTROLE SNELHEID

Bij een snelheidscontrole op de Hapseweg in Oeffelt zijn door het team verkeershandhaving dinsdagmiddag 15 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 600 passanten is gemeten, hoogste snelheid bedroeg 94 km/u. waar 80 km/u mag.

VERKEERSCONTROLE

Tijdens verkeerscontroles op verschillende lokaties in het Land van Cuijk schreef de politie dinsdagmiddag 64 processen-verbaal uit. De controles zijn gehouden door de politie Land van Cuijk, stagiaires van de regio Brabant-Noord en team verkeershandhaving op de Beu-genseweg in Oeffelt, Provincialeweg in Beugen, Gemertseweg in Oploo, Spoorstraat en St. Anthonisweg in Boxmeer. 16 bestuurders kregen een bon voor te hard rijden, 20 bestuurders droegen geen gordel, 10 personen gaven onnodige signalen, 17 bestuurders reden rood licht en 1 bestuurder haalde in over een doorgetrokken streep.