Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

evenementenbranche getroffen door aanslagen vs

De Nederlandse evenementenbranche heeft te kampen met diverse afzeggingen van Amerikaanse artiesten waardoor evenementen op het laatste moment geen doorgang kunnen hebben.

Één van deze evenementen is de derde editie van het grootste HipHop festival van Nederland, Planet Rock. Naar aanleiding van de situatie in Amerika is door de organisatie besloten het evenement uit te stellen. Het evenement zal verzet worden van 29 september naar 15 december op dezelfde locatie, Beursgebouw Eindhoven.

Reden van uitstel is de onzekere situatie die in Amerika is ontstaan door de aanslagen in New York en Washington. Niemand kan op dit moment inschatten wat de komende tijd de consequenties van deze gebeurtenissen zullen zijn. Met dit in het achterhoofd heeft een groot deel van de geplande artiesten besloten Amerika nu niet te willen verlaten en bij hun familie en vrienden te blijven. Uiteraard heeft de organisatie alle begrip voor deze beslissing.

Planet Rock staat voor een kwalitatief hoogwaardig HipHop festival en zonder Amerikaanse hoofdacts is het onmogelijk de bezoekers te bieden wat ze van Planet Rock gewend zijn.

De organisatie heeft de intentie om het inhoudelijke programma van 29 september zoveel mogelijk te handhaven. Dit betekent dat de elementen Breakdancing, MC-ing (rapping), DJ-ing (mixing & scratching) en Graffiti Art wederom volwaardig zullen worden vertegenwoordigd.

De kaartverkoop blijft doorgaan via de bekende voorverkoopadressen (o.a. Ticketservice) en de tickets, met daarop de datum 29 september, blijven gewoon geldig.

Meer informatie over het evenement is te vinden op onze website: www.planetrock.nl