Gemeente Zwijndrecht

Skaten voor een skatebaan

Jongeren uit de wijken Nederhoven, Kort Ambacht en Heer Oudelands Ambacht binden op 26 september de wieltjes onder om geld bij elkaar te skaten voor een kwart-ramp. Gemeente, Wijkplatforms en de woningbouwcorporaties hebben geld beschikbaar gesteld voor de ondergrond en asfaltering en overige toestellen.

Jongeren uit Zwijndrecht-west willen graag een uitbreiding van de huidige skatebaan in het park Molenvliet en willen daar best zelf iets voor doen. Met ondersteuning van de wijkplatforms van de wijken Nederhoven en Heer Oudelands Ambacht organiseren zij op 26 september een skate-sponsortocht door de buurt. Jongeren die mee willen doen kunnen zich door familie, vrienden en bekenden voor een vast bedrag laten sponsoren. Op woensdag 19 september tussen 14.00 en 20.00 uur kan een inschrijfformulier afgehaald worden bij Super De Boer in Winkelcentrum Oudeland.

De start van de skate-tocht is in Winkelcentrum Oudeland. De route ziet er als volgt uit:

Parkeerplaats Oudeland, via fietspad rechtsaf, volgen,Develpad, einde Linksaf (over fietspad) Munnikkensteeg, linksaf Lindeweg (over voetpad) tot aan Develbruggetje (Havikweg) hier gaat de korte route linksaf naar Oudeland de lange route gaat vanaf einde voetpad Lindeweg rechtsaf (Havikweg richting Laan van Nedehoven), Laan van Nederhoven volgen, bij de Rotonde linksaf, brug over Linksaf (Mozartlaan) en via Develpad naar Oudeland terug.

Houdt u op 26 september op deze route dus rekening met afzettingen.