Ingezonden persbericht


Nu ook speelgoed en spellen in Wehkamp's webwinkel

Wehkamp's webwinkel www.wehkamp.nl breidt opnieuw uit

Na de recente uitbreidingen van haar webwinkel met een bloemen- en delicatessenshop heeft Wehkamp opnieuw een flink aantal artikelen aan haar internet-assortiment toegevoegd. Met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht is het assortiment met speelgoed uitgebreid. Bekende grote kwaliteitsmerken als Lego, Vtech (spelcomputers), Jumbo en MB (spellen) zijn te vinden onder de rubriek 'winkelen'/categorie: 'vrijetijd en speelgoed'.

Verwachtingen

Category-manager Boudewijn Schoemaker heeft hoge verwachtingen van dit initiatief. "Nu de groep werkende ouders steeds groter wordt, is er ook steeds minder tijd beschikbaar om uitgebreid in de stad te shoppen. Met de Sinterklaas- en Kerstperiode in het vooruitzicht denken wij dan ook in een groeiende behoefte te voorzien".

Strategie

De regelmatige uitbreidingen van het assortiment passen goed binnen het streven van Wehkamp om de internetwinkel onder de aandacht te brengen van de tweeverdieners voor wie het motto 'gemak' hoog in het vaandel staat. Een eerder experiment dit jaar met bloemenleverancier Monteverde bleek zo succesvol, dat dit project inmiddels een definitieve status heeft gekregen. Ook de net gestarte Delicatessenshop heeft veel enthousiaste reacties opgeroepen. Dit jaar verwacht Wehkamp via het internetkanaal een omzet van ca.130 miljoen.

Zwolle, 26 september 2001

Voor verdere informatie: Joke Vrolijk, public relations, telefoon (038) 497 33 55, EMAIL jvrolijk@wehkamp.nl