Ingezonden persbericht

Persbericht
Londen / Schiphol, 26 september 2001

LADOT KIEST EBONE VOOR UITBREIDING IN EUROPA

Webhosting provider Ladot kiest voor het glasvezelnetwerk en de hosting service van Ebone om haar klanten in de Benelux en op termijn door heel Europa een snelle, veilige en betrouwbare internettoegang te bieden. Voor Ladot, dat bijna 80.000 domeinnamen heeft geregistreerd voor tienduizenden bedrijven, is het doorslaggevend dat Ebone het meest uitgebreide IP en breedband netwerk van Europa heeft en op maat gemaakte producten en diensten levert.

Martien van Rosmalen, CEO bij Ladot, legt de samenwerking als volgt uit: "Onze klanten verwachten van Ladot effectieve en eenvoudige internetdiensten en -oplossingen. Wij willen kwalitatief hoogwaardige service aan onze klanten blijven garanderen. Daarvoor hebben we een betrouwbare partner nodig die kennis van en ervaring met onze activiteiten combineert met een veilig en betrouwbaar netwerk. In Ebone hebben we deze partner gevonden."

Arjen Noorbergen, Ebone vice president Benelux, voegt toe: "De capaciteit die we leveren via ons IP en breedband netwerk is flexibel en kan hierdoor meegroeien met de behoeften van een groeiend bedrijf als Ladot".

Ebone biedt Ladot in diverse landen 100Mbps IP connectivity met als uiteindelijk doel geheel Europa te voorzien. Ladot maakt gebruik van het hosting centrum van Ebone in Amsterdam.

Over Ladot
Ladot richt zich op de zakelijke markt en biedt een integraal service pakket aan voor professionele internetoplossingen, waaronder webhosting en server hosting. Inmiddels maken tienduizenden bedrijven met ongeveer 80.000 geregistreerde domeinnamen gebruik van de hostingfaciliteiten van Ladot. Het dienstenportfolio en de hostingtechnologie stellen klanten in staat efficiënt van hun applicaties gebruik te maken en aanwezig te zijn op internet. Met IBM, Microsoft en Cisco bouwt Ladot op dit moment aan een geheel nieuw technisch platform. Klanten zijn onder andere MTV, Belcompany en D66. Op www.ladot.com is meer informatie te vinden.

Over Ebone
Ebone, een divisie van Global TeleSystems, Inc. (OTC: GTLS; NASDAQ EUROPE: GTSG; Frankfurt: GTS) is het eerste en meest ervaren breedband IP en optisch netwerkbedrijf in Europa. Het Ebone glasvezelnetwerk loopt over meer dan 25.000 kilometer, bereikt nagenoeg alle grote Europese steden en bedient een kwart van de Europese internetgebruikers. Het Ebone-netwerk was het eerste IP netwerk met 10 Gbps dataverbindingen. Ebone levert netwerkdiensten op maat aan meer dan 150 Europese en Noord-Amerikaanse telecommunicatiecarriers en dienstverleners en aan 4.000 Europese en andere multinationals. Ebone heeft vestigingen in 66 Europese steden, waaronder Amsterdam en in Noord-Amerika. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.ebone.com.

# # #

Voor meer informatie
DLV Public Relations
Harriët Messing / Bastiaan van Amstel
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
Tel: 023 - 554 20 30
Email: info@dlvpr.nl
Website: http://www.dlvpr.nl/pressroom