Gemeente Emmen


---

Persbericht: nieuwbouw Dilgt, 24 september 2001

Voorlichting over nieuwbouw Dilgt en Lemzijde voor bewoners

Bewoners van Emmerhout in het Bintholt kunnen woensdag 26 en donderdag 27 september in t Bintholt uitgebreid kennismaken met de nieuwbouwplannen voor de Dilgt en de Lemzijde. Tijdens deze inloopdagen kunnen bewoners vragen stellen en hun mening geven. Een maquette geeft een beeld van de nieuwbouw en de woonomgeving in de toekomst. De plannen maken deel uit van het project Emmen Revisited dat wijkvernieuwing stimuleert in Emmerhout, Angelslo en Bargeres.

Tevens vindt op 26 september om 10.30 uur de officiële opening plaats van het buurtkantoor aan de Dilgt 31. In dit kantoor kunnen bewoners terecht met al hun vragen over wonen en werken. Het is in de bedoeling in dit kantoor onder meer medewerkers van de afdeling Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Woonvorm en Kliq te huisvesten.

Aan De Dilgt en De Lemzijde komen zon 250 nieuwe huur- en koopwoningen. Het is een gevarieerd nieuwbouwplan met halfvrijstaande en geschakelde woningen, laagbouw en appartementen en woningen voor gezinnen, ouderen en verstandelijk gehandicapten.


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen