Gemeente Nijmegen

woensdag 26 september t/m woensdag 3 oktober 2001 Woensdag 26 september 19.30 uur Stadhuis, Raadszaal Raadsvergadering.
Donderdag 27 september 09.00 uur De Vereeniging Staatssecretaris Van der Ploeg brengt, samen met onder andere Wethouder Depla, een bezoek aan een aantal Nijmeegse monumenten in het kader van de afsluiting van het landelijk Monumenten Selectie Project. Om 11.00 uur vindt nog een afsluitend (pers)gesprek plaats in Café Trianon op de Berg en Dalseweg 33.

Donderdag 27 september 10.30 uur, Breda Wethouder Boelens bezoekt het straatsymposium 'De natuur en het milieu van de stad', georganiseerd door de Stichting Natuur en Milieu.

Donderdag 27 september 20.00 uur Museum Het Valkhof Burgemeester Ter Horst verricht de uitreiking van de Karel de Groteprijs. Wethouder Depla zal hierbij aanwezig zijn.

Vrijdag 28 september 14.00 uur Museum Het Valkhof Wethouder Van Rumund houdt een toespraak op het jubileumfeest van het Ronald McDonald huis en reikt speldjes aan vrijwilligers uit.

Vrijdag 28 september 17.00 uur Mozaiek Wijchen Leden van het College gaan naar de afscheidsreceptie van burgemeester Franssen.

Zaterdag 29 september 15.00 uur Raadszaal Loco-burgemeester Tettero spreekt een welkomstwoord uit bij de Pallas diploma-uitreiking.

Woensdag 3 oktober 17.00 uur, Goffertboerderij Wethouder Boelens verzorgt een inleiding over het mobiliteitsbeleid op een gezamenlijke themamiddag van de Industriële Kring, Kamer van Koophandel en EVO. Het thema is: 'Bedrijven Beter Bereikbaar'.