Ingezonden persbericht

UITNODIGING

Informele persbijeenkomst
Nieuwe ISO-normering LCD-monitoren

NEC-Mitsubishi Electronics Display

Woensdag 26 september van 10.30 uur tot 12.30 uur

Hoofddorp, 10 september 2001

Geachte persrelatie,

Het aantal toegestane foutieve pixels in een LCD-monitor is regelmatig onderwerp van discussie en steeds weer blijkt er nog veel onduidelijkheid over te bestaan. De ISO 13406-2-norm, de nieuwe normering voor LCD-monitoren opgesteld door TÜV-Rheinland, biedt een mogelijkheid om LCD-monitoren te vergelijken op onder andere contrast, reflectie, kleurweergave, fontanalyse en pixeluitval. De LCD-schermen van NEC-Mitsubishi behoren tot één van de eerste schermen die volgens deze norm gecertificeerd zijn.

NEC-Mitsubishi heeft Stephan Scheuer van TÜV Rheinland (Duitsland) gevraagd om op woensdag 26 september 2001 kort uiteen te zetten wat de nieuwe ISO-normering voor LCD-monitoren inhoudt. Tijdens eerdere persbijeenkomsten van NEC-Mitsubishi gaven diverse journalisten aan vragen te hebben over het aantal toegestane foutieve pixels in een LCD-monitor. NEC-Mitsubishi hoopt op deze manier antwoord te kunnen geven op deze vragen.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 26 september van 10.30 tot 12.30 uur bij NEC-Mitsubishi in Hoofddorp. Na afloop wordt een lunch geserveerd. Door middel van een reply op
deze e-mail kunt u uw komst bevestigen. U kunt ook even bellen met Caroline de Zoeten op telefoonnummer 030 6565 070.

Graag tot ziens op 26 september!

Met vriendelijke groet,
NEC-Mitsubishi Electronics Display-Benelux
Lonneke van der Horst