Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Voor de wereldwijde markt

Apple annuleert Apple Expo 2001

Bunnik, 17 september 2001 - Apple maakt vandaag officieel bekend dat de Apple Expo 2001, die zou plaatsvinden van 26 tot 30 september 2001 in Paris Expo, Porte de Versailles in Parijs, niet doorgaat.

"We annuleren Apple Expo als gevolg van de vernietigende en tragische gebeurtenissen van de afgelopen week", aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "We betreuren het dat we met deze beslissing klanten en ontwikkelaars teleurstellen, maar hun veiligheid is onze belangrijkste zorg."

Meer informatie over Apple Expo 2001 vindt u online op www.apple.com/hotnews.

© 2001 Apple. Alle rechten voorbehouden. Apple en het Apple logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Apple.

# # #

Apple
Apple gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en Internet-producten.

Websites van Apple
Voor informatie over Apple: http://www.apple.com
Voor informatie over Apple Nederland: http://www.apple.com/nl of http://www.apple.com/be Voor persberichten van Apple Benelux: http://www.apple.com/nl/pr of http://www.apple.com/benl/pr

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eveline Riedijk
Marketing Communications & Public Relations Manager Nederland Apple Nederland
Kosterijland 42, 3981 AJ Bunnik
Tel.:+31 (0)30 - 659 39 00
Fax: +31 (0)30 - 659 38 50
E-mail: riedijk.e@euro.apple.com