LOGIC LIBRARY

Logic Library presenteert logidex

LOGICLIBRARY PRESENTEERT LOGIDEX(tm) -
EEN REVOLUTIE OP HET GEBIED VAN COMPONENT-BASED-DEVELOPMENT VOOR SNELLE APPLICATIE-ONTWIKKELING EN MAKKELIJKE TOEGANG TOT WEB-DIENSTEN

PITTSBURGH, Verenigde Staten - 24 sep. 2001 - LogicLibrary, een producent van asset-management-software voor snelle ontwikkelingsomgevingen presenteerde vandaag zijn nieuwe productreeks Logidex(tm). Met Logidex kunnen ontwikkelingsteams en business-specialisten snel en probleemloos de kerncomponenten (solution assembly assets) van hun centrale business-systemen registreren, verwerken en beheren, met inbegrip van voorbereide interne en externe componenten, legacy-modules, web-diensten enz. Al deze componenten worden opgenomen en beheerd in een intuïtieve componentenbibliotheek, die een bedrijf door de koppeling van klanten en partners de mogelijkheid biedt de ontwikkelingstijd voor centrale projecttoepassingen te reduceren, web-diensten te ontwikkelen en het investeringsrendement van IT-ontwikkelingen te verhogen.

Logidex(tm) is het enige product dat over een domain reference model (DRM) beschikt, waarmee de gebruikers componenten die gebaseerd zijn op de ondersteunde genormeerde zakenprocessen, strategische technische architectuurvormen en aangepaste business-modellen kunnen catalogiseren en beheren. De modelgerichte benadering van Logidex garandeert dat de afgewerkte toepassingen beantwoorden aan de projectvereisten en de strategische uitrichting van het bedrijf. De modelgebonden indexering zorgt dankzij de koppeling van zakelijke vereisten en functionele mogelijkheden van bestaande componenten en diensten bovendien voor een vlottere samenwerking tussen business- en IT-afdelingen. Bedrijven doen steeds vaker een beroep op web-diensten. Dankzij het DRM van Logidex kan nu snel en eenvoudig worden bepaald waar web-diensten het effectiefst kunnen worden geïntegreerd in de eigen businesstoepassingen en -processen alsook bij partners en klanten.

'Tot op heden was het ontbreken van een effectief asset-management voor het hergebruiken van componenten een zwak punt in component-based-development-omgevingen,' zei Lawrence Wilkes, vooraanstaand analyst van het CBDi Forum in Surrey, Verenigd Koninkrijk. 'Dankzij de directe toewijzing van componenten aan specifieke productvereisten door kunnen softwarespecialisten met Logidex herbruikbare componenten sneller en efficiënter vinden en evalueren.'

Andere distinctieve kenmerken, die Logidex een unieke plaats op de markt garanderen, zijn:
+ de naadloze integratie in bestaande ontwikkelingsomgevingen, met inbegrip van portal-initiatieven voor ontwikkelaars. + de ondersteuning van afdelingsgebonden initiatieven en het voldoen aan de specifieke eisen voor een algemene toepassing binnen een bedrijf.
+ compatibiliteit met een groot aantal componenten van oude en nieuwe technologische platformen en met componenten uit interne en externe bronnen.
+ gedetailleerde gebruiksregistratie, die de ontwikkeling en het gebruik van componenten moet aanmoedigen.
+ advies m.b.t. initiatieven voor het hergebruiken van componenten en andere professionele diensten, met inbegrip van scholing, componenten- en modelregistratie.

'Om in de hedendaagse zakenwereld te kunnen bloeien, moeten bedrijven een ontwikkelingsomgeving opzetten die 'beter, sneller en goedkoper' is', zei Ellen Milantoni, CEO en medeoprichter van LogicLibrary. 'Dankzij Logidex kunnen bedrijven op een strategische en efficiënte manier aan component-based-development doen en initiatieven en web-diensten in het kader van hun eigen ontwikkelingsomgeving hergebruiken. Logidex zorgt voor een snelle en doelgerichte ontwikkeling door informatiecomponenten te verbinden met bedrijfsinterne processen en zakelijke aspecten. Het doel is een versteviging van de marktpositie door de levering van kwalitatief hoogstaande, efficiënt ontwikkelde toepassingen.'

Prijzen en beschikbaarheid
Logidex is momenteel beschikbaar als softwarelicentie of als externe dienst. De prijs van licenties begint bij USD 95.000. Prijzen voor bedrijfsomgevingen zijn op aanvraag beschikbaar.

Over LogicLibrary
De door LogicLibrary, de innovatieve marktleider op het gebied van asset-management, aangeboden software en diensten geven ontwikkelingsteams de mogelijkheid op een efficiënte en effectieve manier specifieke oplossingen te ontwikkelen, die voldoen aan de steeds evoluerende zakelijke eisen van hun bedrijf. Deze technologie, waarvoor LogicLibrary's een patent heeft aangevraagd, koppelt informatiecomponenten met strategische businessmodellen en laat IT-teams toe voorbereide modules te zoeken, te verwerken en te beheren met het oog op een snelle en efficiënte ontwikkeling van moderne businesstoepassingen. Meer informatie vindt u onder http://www.logiclibrary.com.

Perscontact
Allen Reitz, FitzGerald Communications
+1 (617) 488-9500 ext. 268
areitz@fitzgerald.com

26 sep 01 09:11