AVR hoofdsponsor Nationaal Afval Congres26 en 27 september Hotel Okura Amsterdam2 augustus 2001
De 9e editie van het Nationaal Afval Congres staat in het teken van het Landelijk Afvalbeheers-plan (LAP). In het LAP formuleert minister Pronk van VROM het nieuwe beleid voor afvalverwijdering- en beheer voor de komende jaren. Want wat te doen met de groeiende berg brandbaar afval? Het LAP biedt uitkomst: beter scheiden!

Wat staat er in het LAP, hoe zit het met aanbesteding en moratorium, wat is de status quo in afvalland als in 2005 de landsgrenzen open gaan, wat zijn de ontwikkelingen in de markt (level playing field), wat is de rol van de overheid hierin en hoe werkt het nieuwe instrumentarium voor de handhaving?

Het Nationaal Afval Congres (www.afvalcongres.nl) geeft hier antwoord op!

AVR hoofdsponsor

Het Nationaal Afval Congres is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die met afval te maken heeft en AVR is hiervan de hoofdsponsor. Naast de rol als hoofdsponsor levert AVR ook twee sprekers tijdens het Nationaal Afval Congres:

John Vernooij (Manager Scheiden, AVR-Afvalverwerking) zal vertellen over de strategie van AVR m.b.t. de nuttige toepassingen. De volgende onderwerpen zullen hierbij besproken worden:

Technologische ontwikkelingen bij scheiding van afvalstromen

Investeringen voor nieuwe verbrandingscapaciteit

Daan den Ouden (directeur Holding AVR-Bedrijven N.V.) zal deelnemen aan het grote interview. Topsprekers van de belangrijkste spelers, de Top 5 marktpartijen in Nederland, op de afvalmarkt geven hun visie op de volgende vragen:

Imagoverbetering van de branche noodzakelijk

Goed nieuws van het milieufront

Waar staat Nederland in het Europese milieu?

Duurzaam storten is goed!

Is de ladder van Lansink achterhaald?

AVR nodigt u uit!
Hierbij nodigen wij u uit om tijdens dit congres nader kennis te maken met AVR en mee te discussieren over de ontwikkelingen in de nationale afvalmarkt. Relaties van AVR krijgen 20% korting op hun toegangskaart en ontvangen tevens een gratis parkeerkaart waarmee u toegang krijgt tot de AVR parkeerplaats.

Interesse??
Indien u interesse heeft en een toegangskaart met 20% korting wenst te ontvangen, verzoeken wij u een email te sturen naar info@avr.nl met daarin de volgende gegevens:

Bedrijfsnaam
Naam contactpersoon
Postadres
Postcode + woonplaats
Telefoonnummer

Wij hopen u te mogen ontmoeten op één van beide congresdagen!