HAZLEWOOD CONVENIENCE FOODS

MAXIMA is om te smullen!

Vrijdag 28 september 2001 - Johan Vlemmix doet het weer! De grootste Oranjefan van Nederland en inmiddels zeer bekende Nederlander, heeft weer iets nieuws bedacht. Na diverse activiteiten om de aanstaande bruid van Willem-Alexander heen, zoals het zingen van de hit 'Maxima wordt Koningin' en het openen van een 'Maxima'-supermarkt, komt Johan Vlemmix nu met een nieuwe snack, genaamd MAXIMA. Een royale kipsnack met Zuid-Amerikaans karakter.

In samenwerking met marketing manager S. Zweers van snack-producent Ad van Geloven uit Tilburg, heeft Johan Vlemmix zijn idee verder ontwikkeld. Met deze snack wil Johan Vlemmix op een ludieke manier de aanstaande koninklijke bruiloft vieren. 'Het is bovendien gewoon een lekkere snack en weer eens iets anders dan een kroket of een frikadel'.

'Deze snack heeft op 4 manieren met Maxima te maken', aldus Johan Vlemmix. De oranje paneerlaag verwijst naar haar nieuwe achternaam op 2 februari a.s., de vorm van een kroontje zinspeelt op haar als toekomstige koningin van Nederland, de grootte van de snack is royaal (=koninklijk) en het pittig gekruide kippenvlees duidt op de Zuid-Amerikaanse afkomst van Maxima.

Johan Vlemmix: 'Vanaf half oktober zal de MAXIMA onder andere verkrijgbaar zijn in Nederlandse cafetaria's, benzinestations en bedrijfsrestaurants'.

---
Voor verdere vragen en/ of aanvullende informatie, kunt u te allen tijde bellen met Johan Vlemmix op telefoonnummer 06-53182952 of tijdens kantooruren met S. Zweers van Ad van Geloven op telefoonnummer
013-4640680.

Beschikbaar beeldmateriaal kunt u aanvragen via e-mail: info@advangeloven.nl

28 sep 01 15:57