EVD

Ga mee naar New York: INTERNET WORLD, factfinding en matchmaking 3 t/m 5 oktober 2001

Bent u actief in de in de e-business en internettechnologie, schrijf u dan in voor deelname aan het Nederlandse paviljoen op de INTERNET WORLD Fall 2001, die van 3 t/m 5 oktober 2001 in New York plaatsvindt. Uw deelname kan gecombineerd worden met een factfinding-reis van I-Portal Rotterdam en een matchmaking- en netwerkbijeenkomst bij het consulaat. Met deze unieke drie-in-één combinatie kunt u in een korte tijd de afzetmogelijkheden, contacten, investerings-, handels- alsmede financieringsmogelijkheden in de regio inventariseren en verkennen. De IT- en New Media-sector in New York, met circa 4000 bedrijven al "Silicon Alley" genoemd, is immers een belangrijke motor voor de economische groei in de stad en de regio. Zie ook de artikelen NYNMA: "A Climate Study 2001" en New York Times: "U.S. Venture Capital Sees Treasure in Europe".

U kunt participeren in:

Een Nederlands paviljoen op INTERNET WORLD Fall 2001 INTERNET WORLD Fall, met 55.000 bezoekers, waaronder meer dan 1500 vertegenwoordigers van de vakpers, en een 5 daagse conferentie met rond de 125 lezingen het grootste evenement op het gebied van e-business en internettechnologie, is een 'must'. Voor meer informatie over dit evenement kunt u de website
http://www.internetworld.com/events/fall2001/index.jsp bezoeken. Dit paviljoen wordt georganiseerd en medegefinancierd door de EVD.

Een factfinding-reis naar New York, Boston en Washington, met een IT/nieuwe media conferentie in deze drie steden. Deze reis, de Rotterdam Technology U.S.A. Expedition 2001, wordt op initiatief van en georganiseerd door I-Portal Rotterdam, de netwerk organisatie van IT-ers uit de regio Rotterdam. Bekijk het voorlopig programma van deze reis.

Een matchmaking- en netwerkbijeenkomst tussen Internet en New Media bedrijven uit Nederland en potentiële (Amerikaanse) partners en venture capitalists in New York, georganiseerd in samenwerking met het consulaat-ceneraal te New York en Nederlandse IT-organisaties.

Omdat wij onze optie op de m2 voor het paviljoen willen concretiseren, geven wij u alvast die informatie met het verzoek zo spoedig mogelijk te reageren. De informatie over de andere twee projecten volgt op een later tijdstip.

Deelname INTERNET WORLD Fall 2001
Deelname aan het Nederlands paviljoen is met name voor de MKB-bedrijven een aantrekkelijke optie om zich te profileren op een internationale markt. U betaalt slechts de grondhuur en de EVD de overige kosten. Uiteraard staat deelname aan dit paviljoen open voor een ieder die actief is in de internet- en nieuwe media sector.

INTERNET WORLD Fall 2001 vindt plaats in het Jacob K. Javits Convention Center in New York City. Wij hebben de hand kunnen leggen op ongeveer 150 m2 expositieruimte.
Het dienstenpakket dat u t.b.v. het paviljoen wordt aangeboden ziet er als volgt uit:
1. Standruimte, standontwerp, standbouw en basisstandinrichting 2. Coördinatie van collectief transport van beursgoederen 3. Gebruik van een centrale ontvangstruimte (Holland Lounge), met keuken- en beperkte
opslagfaciliteiten
4. Coördinatie van uw vermelding in de beurspublicatie 5. Begeleiding ter plaatse

Niet inbegrepen zijn technische voorzieningen als internetaansluiting en de eigen reis- en verblijfkosten.

Kosten
Kosten voor deelname binnen het Nederlands Paviljoen op INTERNET WORLD Fall 2001 bedragen NLG 4500,-- (excl. BTW) per unit van 3 m2. Voor een verduidelijking verwijs ik naar de "Voorwaarden voor deelneming".

In verband met de korte voorbereiding verneemt de EVD graag vóór 22 juni a.s. of u wilt deelnemen aan het Nederlands Paviljoen op INTERNET WORLD FALL 2001. U kunt middels het aanmeldingsformulier ook aangeven of geïnteresseerd bent in de reis van I-Portal Rotterdam en de matchmaking-bijeenkomst van het consulaat.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Peter Lips, onder telefoonnummer 070 - 3796014 of per e-mail: lips@evd.nl. Bezoek de Internet World site.