Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-10-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.05 uur
Snelheidscontrole

ZEIST Door de politie werd tijdens de ochtendspits van dinsdag 2 oktober een snelheidscontrole gehouden op de Boulevard. Tussen half acht en half negen werden 44 bestuurders bekeurd die zich niet aan de maximum snelheid van 50 km/h hielden. De hoogst gemeten snelheid was 71 km/h.

Hennepkwekerij

BILTHOVEN Op dinsdagmiddag 2 oktober troffen politieagenten in een woning aan de Planetenbaan een hennepkwekerij aan. De politie die de bewoner, een 26-jarige man aan kwam houden voor een ander strafbaar feit, nam de 205 hennepplanten in beslag. Ook de apparatuur bestaande uit lampen en afzuiginstallatie werden in beslaggenomen en vernietigd. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

BILTHOVEN In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 oktober werd een automobilist op de Soestdijkseweg gecontroleerd door politieagenten. Bij de controle bleek de bestuurder alcohol gedronken te hebben. De verdachte, een 50-jarige inwoner van Bilthoven, werd aangehouden en aan het bureau bleek uit de ademanalyse dat hij 0,8 promille aan alcohol in zijn lichaam had. De verdachte kreeg een dagvaarding en een transactie uitgereikt.