Politiebericht Cuijk 2-10-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Millseweg in Beers is maandagavond een 20 jarige inwoner van Mill gewond geraakt. Rond 19.15 uur haalde het slachtoffer een voor hem rijdende auto in. Tijdens deze inhaalmanoeuvre raakte hij van de weg en botste na verschillende stuurcor-recties tegen een boom. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijd. Hij is met vermoedelijk botbreuken naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

VERKEERSCONTROLE

De politie Land van Cuijk heeft dinsdagmorgen in samenwerking met het team verkeers-handhaving en stagiaires van de regio Brabant-Noord verkeerscontroles gehouden op de Estersveldlaan, Arnoud van Gelderweg, Stoofweg en Koninginnedijk in Grave. Er zijn pro-cessen-verbaal opgemaakt voor overtreding snelheid, niet bij zich hebben van bromfietscerti-ficaat, fietsen op trottoir, niet dragen van de gordel, niet dragen van een helm en niet volgen verplichte rijrichting. In totaal zijn er 21 processen-verbaal opgemaakt.

Op de Beerseweg in Cuijk zijn tijdens een controle 5 bestuurders bekeurd wegens te hard rijden en het niet dragen van de gordel.