Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 3-10-2001 3ePersberichtwoensdag3oktober2001

Politieberichten

Eindhoven: Vrouw lastig gevallen
Dinsdagavond rond 22.05 uur is op de Bennekelstraat een 31-jarige vrouw uit Eindhoven lastig gevallen. Zij liep daar. Plotseling werd ze van achteren door een onbekende man ste-vig vastgegrepen. Direct daarop begon ze hard te schreeuwen en riep: Laat me los, laat me los. Even daarna liet de onbekende man haar los en rende hij hard weg richting park. De vrouw klaagde over pijn aan haar armen en bovenlichaam.

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Woensdagmiddag rond 13.40 uur raakte op de kruising Sterkenburg Kasteellaan een 33-jarige fietser uit Veldhoven bij een aanrijding gewond. Hij fietste daar over genoemde kruising. Een Eindhovense automobilist die over de Sterkenburg naar genoemde kruising reed verleende geen vrije doorgang aan de fietser. De fietser raakte gewond aan hoofd en borst en is overgebracht naar het Diaconessenhuis.

Helmond: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 10.00 en 12.15 uur is op de Paulus Potterlaan een snelheidscontrole ge-houden. 576 voertuigen zijn gecontroleerd. 23 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 76 km/u.

Leende: Diefstal bedrijfsauto
Tussen dinsdagavond 22.00 en woensdagmorgen 7.30 uur is vanaf een bedrijfsterrein aan de Valkenswaardseweg een witte bedrijfsauto, Mercedes Benz, kenteken 79-VD-XN, gestolen.

Bakel: Inbraak in een paardenstal
Woensdag tussen 0.05 en 15.20 uur is ingebroken in een paardenstal gelegen aan de Esp. Een stalraam is geforceerd. Uit de stal zijn twee rijzadels en diverse elektrische gereed-schappen gestolen.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Woensdagmiddag tussen 15.40 en 18.00 uur is op de Mullerlaan een snelheidscontrole ge-houden. 417 voertuigen zijn gecontroleerd. 20 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/u.