Ingezonden persbericht

Persbericht; The Shoe Site bereid uit
Datum; 3/10/2001

Bericht;
The Shoe Site een non-profit organisatie met als doel informatie te verschaffen over schoenen en alles wat daarmee te maken heeft. Heeft sinds de start in 1998 al diverse metamorfoses ondergaan. Echter waren deze wijzigen slecht van cosmetische aard. Vanaf vandaag is The Shoe Site vernieuwd, uitgebreid en biedt The Shoe Site nog meer mogelijkheden voor bezoekers welke informatie zoeken over schoenen en alles wat daarmee te maken heeft.

Zo is er een compleet forum aan The Shoe Site toegevoegd waar bezoekers samen kunnen discussiëren over schoenen. Ook is er een Markt plaats cq Database toegevoegd waar na (gratis) aanmelding iedereen van alles en nog wat op schoenengebied te koop aan kan bieden inclusief het zelf kunnen uploaden van afbeeldingen. Ook de nieuwsrubriek is aangepast. Deze is geschikt gemaakt voor persberichten en leden van The Shoe Site kunnen zelf hun persberichten aan de database toevoegen.

Ook het aantal categorieën en ingangen naar de database is uitgebreid. Op eenvoudige wijze kunnen bezoekers een lijst opvragen van voor hun relevante informatie, merken , winkels of specialisatie.

De welkomstpagina toon voortaan direct alle leden van The Shoe Site per winkels,merk en/of specialiteiten. Indien winkels of merken E-commerce / online verkoop mogelijkheden aanbieden in de vorm van een online shop dan zijn deze winkels, merken direct herkenbaar aan een markering. In de aankomende maanden zal de database worden uitgebreid met nieuwe sites. Echter maakt The Shoe Site wel duidelijk onderscheid in het verstrekken van informatie. Uitgebreide informatie van deelnemende bedrijven is alleen te zien indien het deelnemende bedrijf lid is van The Shoe Site. Alle overige meldingen zijn alleen te vinden op naam en site via de zoekdatabase. Er is hiervoor bewust gekozen. Omdat het echter op basis van non-profit gaat zijn de kosten voor deelname zeer laag. Voor meer informatie kan worden gekeken op http://www.shoes.nl of http://www.schoenmode.nl

aanmelden kan dit vanaf The Shoe Site door rechtsboven op de knop aanmelden te klikken.

Voor meer informatie;

The Shoe Site
t.a.v Marcel Emmen
p/a Winkelcentrum Woensel 12
5625 AA Eindhoven, NL
tel. 040-2415463
fax. 040-2926249
GSM 06 20596830