Ordina Beheer NV

Ordina Beheer NV

Utrecht, 3 oktober 2001
Installatie nieuwe Ordina-partners

ICT-organisatie Ordina kent een uniek instituut: het College van Partners. Op 10 september jongstleden vond de officiële installatie plaats van vijf nieuwe partners: prof.dr. Theo Camps - tevens de nieuwe college-voorzitter -, prof.dr. Cees van Halem, dr. Koriander Achterberg, dr.ir. Gerard Wijers en prof.dr.ir. Stef Joosten.

Het Ordina-partnerschap is enig in zijn soort. Het college past binnen de cultuur van Ordina waarin het ontwikkelen van kennis en vaardigheden tot het uiterste gestimuleerd wordt. De Ordina-partner is een management-/ICT-specialist die tot de top in z'n vakgebied behoort en daarnaast zijn sporen heeft verdiend in de academische wereld. Zijn kennis en inzicht staat er garant voor dat de interne kwaliteit bij Ordina op een hoog niveau is. Voor toetreding tot het echelon van Ordina-partners gelden strenge kwaliteitscriteria. Met de installatie van de nieuwkomers bestaat het college uit veertien Ordina-partners.

Met zijn kennis en ervaring is de Ordina-partner de uitgelezen gesprekspartner voor organisaties die hun bedrijfssystemen willen aanpassen aan de eisen van de tijd. De relatief jonge discipline van de informatie- en communicatietechnologie heeft de wereld in beweging gezet. Organisaties lopen vaak op hun tenen om alle veranderingen bij te kunnen houden. Inzichten veranderen, behoeften veranderen. Bijblijven, en liever nog vooroplopen, maakt vaak het onderscheid tussen overleven of niet. De Ordina-partner loopt voorop in het identificeren en ontwikkelen van nieuwe technische of conceptuele richtingen. Hij ontwikkelt visies - veelal in publicaties en lezingen
- en ook modellen, methoden en technieken waar de klant mee verder kan. Partners leveren een verbinding tussen kennisontwikkeling, de vertaling in dienstverlening en vervolgens de verbinding naar de vraagstukken waarmee organisaties worden geconfronteerd. Met de partners heeft Ordina de toonaangevende vakspecialisten in huis om haar dienstverlening op het hoogste niveau te kunnen uitvoeren.

Over Ordina
Ordina is een beursgenoteerde en toonaangevende dienstverlener in de markt voor Informatie en Communicatie Technologie. De organisatie, opgericht in 1973, telt thans ruim 4.100 medewerkers. Ordina ondersteunt haar opdrachtgevers om met behulp van hoogwaardige informatie- en communicatietechnologie strategisch voordeel te behalen, door toepassing van gedegen vakkennis van ICT in combinatie met voortdurende innovatie en een heldere kijk op bedrijfskundige vraagstukken. Het dienstenpakket omvat onder meer management- en business-consultancy, ICT-consultancy, ERP-consultancy en -beheer, applicatieontwikkeling en -beheer en het ontwikkelen van embedded software. Het aandeel Ordina N.V. is genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext te Amsterdam en is opgenomen in de Midkap-index en de Next 150 index.