Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 39

gemeenteraad

Op woensdag 3 oktober vergadert de gemeenteraad weer. De raadsvergadering begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de raadzaal in het stadhuis. De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend. Overigens kunt u uw mening laten horen over onderwerpen die op de raadsagenda staan. Meldt u dit dan even van tevoren bij het bureau Kabinet, telefoon 671409. Ook kunt u tot een half uur voor de vergadering terecht bij een van de bodes in het stadhuis.

bezwaar- en beroepschriften

De commissie voor de Bezwaar- en Beroepschriften komt op donderdag 4 oktober bijeen. Het openbare gedeelte van de vergadering begint om 19.30 uur. De volgende zaken worden besproken:

19.30 uur De heer P. Nicolai, namens Vomar Holding BV, Vomar Voordeelmarkt BV en de Winkeliersvereniging Dorperweert te Den Helder inzake bouwvergunning aan Algemene Woningbouw Vereniging Nieuwediep, Polderweg 170, 1782 EC Den Helder voor woonzorgcomplex c.a. aan de Drooghe Bol 2001 t/m 2046

20.00 uur Hendrix UTD BV, namens maatschap Th. Wennekers, inzake voorbereidingsbesluit met betrekking tot het gebied aan de Verkeerstorenweg-Nederlandse Aardolie Maatschappij NAM BV.

20.15 uur De heer en mevrouw G. en F. Brouwer tegen mevrouw J. van Willigen over de bouwvergunning uitbreiding woning Ruyghweg 345 te Den Helder.

20.30 uur De heer W. Marinus en de heer J.A. van der Beek tegen Directie Beatrixhotel over het voorbereidingsbesluit in het kader van het plaatsen van een glazen dakopbouw op het hotel.

20.45 uur De heer W. Marinus, mede namens B. Heller-Irmscher en L. Irmscher - versus de heer M. Jousma in het kader van een voorbereidingsbesluit ten behoeve van uitbreiden woning Kijkduinlaan 9 te Den Helder.

De vergaderingen worden gehouden in de raadzaal van het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de veragdering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur en donderdags tot 20.00 uur bij het Centraaal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomsten krijgen.

Overigens zendt de Lokale Omroepstichting de raadsvergadering rechtstreeks via de radio uit (kabel FM 89.0 MHz, ether 105.6 MHz). Van de meeste commissievergaderingen wordt de volgende ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur een samenvatting uitgezonden.

laaste verandering: september 27, 2001