CTB

Seminars CTB

CRM Anytime, Anyplace, Anywhere!

Op 4 oktober a.s. in Parkhotel de Branding te Doorwerth organiseert CTB een gratis middagseminar over CRM, speciaal bedoeld voor projectmatig werkende bedrijven. Tijdens deze middag informeren deskundigen u over de verschillende aspecten van het CRM systeem. Bovendien wordt er een uitgebreide demonstratie gegeven van het CTB CRM systeem volgens de nieuwste ontwikkelingen en inzichten: 100% beschikbaar via het intra- en internet.

Minstens net zo belangrijk als het CRM gereedschap is de voeding ofwel de noodzakelijke gegevens over prospects en projecten. CTB heeft hiertoe een nauwe samenwerking afgesloten met Ten Hagen Stam voor elektronische bouwberichten. Met voorbeelden zullen wij u laten zien wat een externe gegevensbron kan betekenen als voeding voor uw CRM systeem.

Programma

12.00 uur ontvangst met broodjeslunch
13.00 uur ontvangst voor de gasten zonder lunch 13.15 uur Opening door dagvoorzitter, Reinier Broeks, CTB 13.30 uur Lezing door de heer Roel Wolbrink, directeur New Tailor "een verrassende inleiding maar wel to the point!" 14.00 uur "Bouwberichten gaan digitaal", door Reinier Broeks en Eelke Colbers, CTB
14.35 uur Pauze
15.05 uur Visie op CRM, Reinier Broeks, CTB
15.15 uur "Acquisitie, Anytime, Anyplace", door Ronald de Ruig en Eelke Colbers, CTB

Uiteraard zijn er deskundigen van Ten Hagen Stam aanwezig om persoonlijk met u de ins en outs van "Bouwberichten Digitaal" door te nemen.

Interesse?
Vul dan de CRM-inschrijfbon in en verstuur deze zo snel mogelijk.



Seminars CRM en Matching bijzonder succesvol!

Woensdag 16 mei waren meer dan 100 personen aanwezig in Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem, enerzijds om meer te weten te komen over Matching, hèt relatiebeheerpakket voor de uitzend- en detacheringsbranche, anderzijds om hun acquisitie en relatienetwerk naar een hoger niveau te tillen.

De key note spreker, Peter Richmond, oorspronkelijk afkomstig uit de USA, wist zijn toehoorders moeiteloos 30 minuten te boeien met zijn inleiding over Customer Relationship Management.

De heer H. Rijpert hield een prima verhaal over de invoering van het Matching pakket binnen zijn organisatie. Wilt u zijn presentatie nalezen, dan kunt u hem aanvragen bij info@ctb.nl.

De presentatie van de heer R. de Ruig over CRM werd ook als bijzonder goed ervaren. Een gedeelte van zijn presentatie is te bekijken, voor een demonstratie van het pakket Acquisitie via het web maken we graag een persoonlijke afspraak.

Ten Hagen & Stam liet de nieuwe versie van haar Bouwberichten zien. Wilt u hier meer over weten of wilt u een demoversie ontvangen van Bouwberichten, neemt u dan contact op met Ten Hagen & Stam, (070) 304 62 15 of kijk eens op www.cobouw.nl.

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd in Matching of in CRM en wilt u een volgend seminar bijwonen, geef dan even uw adresgegevens door via e-mail naar info@ctb.nl.
Dan staat u de volgende keer op de mailinglist.