Gemeente Soest

Relatieconcert Vliegbasis Soesterberg

Op donderdag 4 oktober as. geeft de Commandant Vliegbasis Soesterberg, Kolonel-vlieger C.J. Lorraine m.m.v. het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een relatieconcert in hangaar 1 op de vliegbasis Soesterberg. Aanvang concert 20.00 uur. Hangaar open vanaf 19.30 uur. Het wordt een tweeledig programma onder leiding van Johan de Meij. In het eerste deel wordt onder het motto componist dirigeert eigen werk onder meer La Quintessenza en Gandalf uit Lord of the Rings uitgevoerd.

Hoogtepunt van dit concert wordt ongetwijfeld De Meijs T-bone Concerto, uitgevoerd door Jörgen van Rijen. Van Rijen geldt als één van de beste trombonisten van Europa. Hij studeerde met een 10 (summa cum laude) af aan het Rotterdams Conservatorium en volgde diverse masterclasses bij grootheden als Michel Becquet. Reeds op 22-jarige leeftijd werd hij eerste trombonist bij het Koninklijke Concertgebouworkest.

Het tweede deel van het programma is een ode aan de Amerikaanse muziek met werken van componisten die zich op het grensvlak van lichte en klassieke muziek bevinden. Onder meer: Candide van Leonard Bernstein, Jurassic Park van John Williams en Central Park van Chick Corea.

Kaarten (maximaal 2 p.p) voor dit concert kunnen tijdens kantooruren uitsluitend telefonisch worden gereserveerd bij Staf Voorlichting Vliegbasis Soesterberg op telefoonnummer 0346-336101 of 0346-336102. De toegangskaarten zullen na opgave van naam en adres gratis worden toezonden.

wensbeelden er bij de inwoners over de toekomst van de gemeente leven.
Soesters zich in de jaren verplaatsen. In enkele gevallen wordt weer de situatie van "toen" tegenover die van "nu" in beeld gebracht. De expositie is te bezichtigen in de hal naast de raadzaal in het gemeentehuis.
Vanwege de omschakeling van het oude naar het nieuwe systeem kunnen in de eerste week van oktober geen spoedaanvragen worden behandeld.

Laatst bijgewerkt: 21.09.01