Lankhorst Public Relations

Dorint opent vierde hotel in Keulen

Nijmegen, 4 oktober 2001

Dorint opent vierde hotel in Keulen

Dorint Hotels & Resorts heeft recent een vierde hotel geopend in Keulen. Dorint An der Messe Köln bevindt zich recht tegenover het beurs- en congrescentrum in de Duitse stad. Het nieuwe viersterren-plus hotel telt 313 kamers, waarvan 52 suites.

De bereikbaarheid is optimaal. Het hotel ligt vlak naast de Autobahn en het nieuwe ICE-station Köln-Deutz. Centraal station en luchthaven zijn binnen enkele minuten te bereiken.
Gasten treffen in het hotel een Franse brasserie, een Keulse Bierstube en een wintertuinrestaurant met mediterrane keuken. Voor congressen, meetings en trainingen is ruim 1000 m2 vergaderruimte beschikbaar. Heel opvallend is het luxe fitness- en welnesscenter dat is ontworpen en ingericht volgens de principes van feng shui, de Chinese leer die gebaseerd is op harmonie, symmetrie en balans.

Kerstmarkten en arrangementen
Keulen is een van de Duitse steden die beroemd is om de kerstmarkten. Dit jaar vinden deze plaats van 22 november tot en met 23 december (alleen 25 november niet).
Dorint Hotels & Resorts heeft een brochure met speciale kerst- en nieuwjaarsarrangementen in diverse Duitse steden. De arrangementen bevatten naast overnachtingen in luxe Dorint Hotels (3, 4 en 5 sterren) onder andere bezoeken aan kerstmarkten, wandelingen door de sneeuw, gastronomische diners, kerstconcerten en galafeesten.

Brochure en reserveringen
De brochure is gratis verkrijgbaar bij het Dorint Reserveringsbureau 0800-beldorint (0800-235 3674) in Nederland, 0800 13706 in België of via de website www.dorint.com

Noot aan de redactie (