Ingezonden persbericht


Quantum Snap Server Perslunch
Taakspecifieke opslagsystemen versus klassieke fileserver

Geachte redactie,

Taakspecifieke opslagsystemen bieden direct een betere oplossing bij capaciteitsproblemen. De Quantum Snap fileserver is zo'n systeem dat met name werkgroepen een betaalbare oplossing biedt voor hun netwerkopslag. Wereldwijd zijn al 70.000 Snap servers verkocht: vier van de vijf verkochte NAS-servers zijn inmiddels Quantum Snap servers.

Namens onze relatie Quantum nodigen wij u graag uit voor de Snap Server Perslunch. Bart Nollet, Europees directeur Snap, toont dan voor het eerst de nieuwe Snap Server 12000. De Snap Server 12000 heeft een opslagcapaciteit van maar liefst één terabyte en ligt toch binnen bereik van de meeste ondernemingen. Nollet zal ook de opkomst van taakspecifieke opslagservers belichten en zal de strategie van Quantum voor de Nederlandse en Belgische markt ontvouwen. Daarnaast zal hij ingaan op andere recente ontwikkelingen binnen de Snap-divisie.

De Quantum Snap Server Perslunch wordt gehouden op

donderdag 4 oktober om 12.30 uur in Media Plaza in de Jaarbeurs te Utrecht

Graag vernemen wij uw interesse en we verzoeken u onderstaande invulstrook aan ons terug te sturen aan marije@l-dj.nl. Faxen kan natuurlijk ook, (020) 638 84 17, of meldt u telefonisch aan op (020) 421 05 65.

Vriendelijke groeten,
Lubbers & De Jong B.V.

Marije Verdouw

P.S. Aansluitend kunt u ook de beurs Elektrotechniek bezoeken, die gelijktijdig in de Jaarbeurs plaatsvindt.

redactie : ..............................…………………………………………... naam redacteur : ..............................…………………………………………... telefoon : ..............................…………………………………………... email : ..............................…………………………………………... 0 aanwezig bij perslunch
0 verhinderd, maar ontvang graag de persmap
0 verhinderd