Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Mercury Interactive benoemt general manager Benelux

Utrecht, 4 oktober 2001 - Ed Vollemans (41) is benoemd tot general manager van Mercury Interactive Benelux.
Mercury Interactive Benelux heeft sinds 1999 in Utrecht een vestiging voor de Benelux. Die werd tot op heden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Californië. Vollemans is nu aangesteld om de snelle groei van Mercury Interactive in de Benelux direct te ondersteunen. Vollemans komt van BMC Software, waar hij Sales Director Nederland was. Daarvoor werkte hij ruim 6 jaar bij Computer Associates, onder andere als Business Unit Manager voor IBM mainframegebruikers.

Mercury Interactive
Mercury Interactive is sinds 1989 internationaal leverancier van oplossingen voor het continu en geautomatiseerd volgen, testen en analyseren van de prestaties van webapplicaties en bedrijfsinformatiesystemen. De automatische testsoftware en de ondersteunende diensten van het bedrijf helpen bedrijven bij het realiseren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige applicaties. Over de hele wereld zetten gebruikers de oplossingen van Mercury Interactive in om de kosten van apparatuur en de operationele kosten te minimaliseren om zo hun concurrentiepositie significant te verbeteren. Mercury Interactive heeft ruim 10.000 gebruikers, waaronder ontwikkelaars en gebruikers van B2B en B2C e-business systemen, Internet Service Providers (ISP's) en Application Service Providers (ASP's). Uit cijfers van het internationale marktonderzoeksbureau IDC blijkt dat Mercury Interactive met een aandeel van 45% veruit marktleider is op het gebied van geautomatiseerde testtools.
Mercury Interactive heeft het hoofdkantoor in Sunnyvale (Californië) en vestigingen in meer dan 20 landen. De aandelen van het bedrijf staan onder de naam MERQ genoteerd aan de Nasdaq National Market. Meer informatie over Mercury Interactive is te vinden op www.mercuryinteractive.nl.