Provincie Drenthe

Dagelijks nieuws via www.drenthe.nl

Assen, 4 oktober 2001
Persberichtnummer 01-095



De provincie Drenthe brengt vanaf nu elke werkdag nieuws van en over het provinciaal bestuur. Op de website www.drenthe.nl staan berichten en een agenda. Daar waar mogelijk zijn links opgenomen naar aanvullende informatie of naar documenten die men kan downloaden. In de agenda vinden bezoekers een overzicht van activiteiten van de leden van gedeputeerde staten van de provincie Drenthe. Berichten blijven een maand in een archief bewaard, zodat bezoekers ze nog eens kunnen nalezen.

Uit een enquête die op de website gehouden is, bleek dat veel bezoekers van de provinciale website prijs stellen op actueel nieuws. Het onderzoek geeft inzicht in de informatiebehoeften van de bezoekers van de website. Deze gegevens worden gebruikt bij de verdere ontwikkeling van www.drenthe.nl en bij het op te zetten portaal Drenthe, dat als digitale toegangspoort voor de provincie gaat functioneren.



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl