KSI International

BAVAs Multihouse en KSI stemmen in met juridische fusie

Gouda/IJsselstein, 5 oktober 2001

---

De heer N.A. van de Ven benoemd tot commissaris Multihouse N.V. (Multihouse) en KSI International N.V. (KSI) maken bekend dat de Buitengewone Vergaderingen van Aandeelhouders (BAVA) van beide vennootschappen, welke zijn gehouden op 1 oktober 2001, allebei hebben besloten onderling een juridische fusie aan te gaan. Hiermee is aan één van de door Multihouse gestelde voorwaarden voor gestanddoening van haar openbaar bod op KSI International voldaan.

Multihouse maakt tevens bekend dat de heer N.A. van de Ven tot commissaris is benoemd.

Daarnaast maakt Multihouse bekend dat tot wijziging van haar statuten is besloten. De volgende wijzigingen zullen op 17 oktober 2001 bij het passeren van de akte van statutenwijziging van kracht worden:
- De statutaire naam van Multihouse N.V. zal worden gewijzigd in Centric KSI Holding N.V.

- De nominale waarde van een Aandeel Multihouse in het kapitaal van de vennootschap wordt gewijzigd van NLG 0,25 in EUR 0,10. Het verschil tussen EUR 0,10 en NLG 0,25 wordt ten gunste van een nieuwe niet-uitkeerbare reserve geboekt

- De huidige gewone aandelen Multihouse aan toonder zijn belichaamd in CF-stukken en zullen worden omgezet in giraal leverbare aandelen op naam

Voorts is tijdens de BAVA van Multihouse de heer A.F.M. Rijken benoemd tot statutair directeur van Multihouse, onder de opschortende voorwaarde van het van kracht worden van de juridische fusie.