Ingezonden persbericht

middeleeuwse relatiedag in kasteel de haar

HAARZUILENS, 01-10-2001 - -

U.B.N. Uitzendburo B.V. is in augustus 1991 opgericht door Willem de Groot en Guido Gijsbertsen. In eerste instantie richtten zij zich op het leveren van flexibele arbeid aan bedrijven in de industriële en technische sector. Gezien de vraag uit de markt is besloten een tweede filiaal op te zetten dat zich specifiek richt op de administratieve sector. Dit filiaal is september 1994 van start gegaan.

De nadruk bij de dienstverlening bij UBN Uitzendburo ligt op de aspecten als kwaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid, vakkundigheid, projectmanagement en flexibiliteit. Inmiddels is UBN Uitzendburo gegroeid naar 40 medewerkers met vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Den Dolder, Rotterdam en Utrecht.

Om het heugelijke feit te vieren dat UBN Uitzendburo 10 jaar bestaat organiseert zij voor haar relaties een feestelijke dag op kasteel De Haar in Haarzuilens. Dit zal gevierd worden op 6 oktober 2001 en de middag zal geheel in het teken staan van de Middeleeuwen. De gasten zullen vermaakt en onderhouden worden met diverse festiviteiten. Riddergevechten, middeleeuwse markttaferelen en rondleidingen in het kasteel vormen daar slechts een klein onderdeel van. Op dit festijn zijn zo'n 800 gasten uitgenodigd.

U.B.N. Uitzendburo B.V.
Leijenseweg 1
3721 BA Bilthoven

Desi Mulder
030-2297340

info@ubn-uitzendburo.nl
www.ubn-uitzendburo.nl



Ingezonden persbericht