Gemeente Emmen


---

Persbericht: Open Bedrijvendagen HCN Emmen, 3 oktober 2001

Omwisseling van gulden naar Euro in handen van HCN Wethouder Evenhuis opent Open Bedrijvendagen van sterk groeiend HCN Emmen

Sinds de start van HCN, Hét Callcenter Netwerk, Emmen B.V. begin van dit jaar is deze nieuwe vestiging van HCN uitgegroeid tot een callcenter met op dit moment 80 medewerkers. Recent is weer gestart met het werven van nieuwe medewerkers. Om iedereen de gelegenheid te geven om een kijkje in de keuken van HCN, Hét Callcenter Netwerk, Emmen B.V. te nemen, neemt HCN op zaterdag 6 en zondag 7 oktober deel aan de Open Bedrijvendagen (10.00 - 17.00 uur). De opening van de Open Bedrijvendagen wordt om 10.00 uur verricht door Wethouder Evenhuis van de gemeente Emmen. Daarna vertellen de medewerkers van HCN meer over het reilen en zeilen in een callcenter en over de activiteiten van HCN in het kader van de omwisseling van gulden naar Euro in het bijzonder.

Omwisseling van gulden naar Euro in handen van HCN

HCN vormt tijdens de omwisseling van gulden naar Euro het zenuwcentrum van de gehele operatie. Per 1 augustus is de website Eurofijndistributie.nl actief. Deze website is speciaal bedoeld voor de 230.000 verkooppunten (de zogenaamde toonbankinstellingen) die eind 2001 en begin 2002 guldens kunnen laten ophalen en Euro's kunnen laten afleveren. HCN begeleidt deze gigantische operatie door e-mails en gesprekken op te vangen in opdracht van De Nederlandsche Bank.

Gratis Eurokit

Daarnaast wordt er door De Nederlandsche Bank voor alle ingezetenen van Nederland een grootschalige campagne opgezet om iedereen al voor 1 januari 2002 te laten wennen aan de Euro. Zo krijgt iedereen in de 1e week van december een waardebon thuisgestuurd waarmee op circa 6.500 locaties in Nederland een gratis Eurokit opgehaald kan worden. Deze Eurokit bestaat uit 1 exemplaar van elke Euromunt. Ook voor de begeleiding van dit project wordt HCN, in samenspraak met Postbus 51, ingeschakeld om de telefonische reacties op te vangen.


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen