KNWV

DATUM: 1-10-2001

ZEILEN - GROUW heeft na SNEEK het grootste zeilevenement van Friesland
---

Grouw, 28 september 2001 - Op 6 en 7 oktober wordt er op het Pikmeer en Weide Ee bij Grouw het Splash/Flash Vaarwelkom Evenement
georganiseerd door de Splash Flash Klasse Organisatie Nederland in samenwerking met het Pikmeer Comité. Twee dagen lang zullen meer dan 175 zeil(st)ers strijden om de hoogste eer. Tijdens het Vaarwelkom Evenement zijn zeilers vertegenwoordigd uit Polen, België, Engeland en Nederland.

De wedstrijden beginnen zaterdag om 11:00 uur en op zondag om 10:00 uur. Zondagmiddag zal er op het Pikmeer bij Hotel Oostergoo
teamwedstrijden worden gevaren door de Flash zeilers van Holland en Friesland. Deze wedstrijden kunnen vanaf de nieuwe kade worden gevolgd en worden van uitleg en commentaar voorzien. Het teamzeilen begint zondagmiddag omstreeks 14:00 uur.

De Splash is de snelst groeiende jeugdklasse van Nederland en is door de Wereld Zeilorganisatie (ISAF) erkend als een internationale erkende jeugdklasse. De Splash wordt onder licentie gebouwd in Nieuw Zeeland en Noord-Amerika en wordt verkocht in meer dan 15 landen. De Splash is ontworpen en op de markt gebracht door Roel Wester uit Grouw.

Meer informatie over de Splash is te vinden op de website:
www.splash-boat.com

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner (yvonne.graffner@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl