Ingezonden persbericht


Gebruikers Mediasurface vormen internet-community

Hilversum, 8 oktober 2001 - Mediasurface, de belangrijkste Europese aanbieder van geavanceerde e-business content management applicatiesoftware, biedt zijn klanten sinds kort een online forum: het Mediasurface User Network (MUNet). Via MUNet kunnen gebruikers van Mediasurface mt elkaar in contact komen en informatie uitwisselen over het Mediasurface content management systeem. MUNet is gratis voor alle klanten van Mediasurface. In een paar weken tijd hebben zich al 140 mensen aangemeld.

Omdat MUNet is bedoeld als gebruikersforum, is het ook zo ingericht dat de klanten van Mediasurface zelf de inhoud bepalen. Behalve via MUNet kunnen leden van de gebruikersgroep elkaar driemaandelijks ontmoeten op nationale bijeenkomsten en jaarlijks op een internationale bijeenkomst.

Met discussieforums, informatiearchieven en informatie over de verschillende leden, iedt MUNet klanten van Mediasurface een veilige en vertrouwde omgeving om elkaar te ontmoeten. Partners en andere organisaties hebben geen toegang tot de community behalve als ze speciaal worden uitgenodigd om aan een discussie deel te nemen. Ook medewerkers van Mediasurface hebben geen toegang tot de site, tenzij voor administratieve doeleinden.

"Naast het uitstekende customer support netwerk van Mediasurface, voegt MUNet een extra dimensie toe aan de service van Mediasurface", aldus een tevreden Ian Hall van Oxford University Press. "Mediasurface zet technologie in om zijn klanten diepgaande praktische kennis over het product op te laten doen."

Met de mogelijkheid tot volledige interactie en integratie behoort Mediasurface 3.5 tot een nieuwe generatie content management oplossingen. Mediasurface 3.5 biedt bedrijven de mogelijkheid om verschillende gebruikers op afstand de inhoud van de website aan te laten passen, terwijl er toch controle blijft over wat er wordt gepubliceerd.

De term content management wordt gebruikt voor het beheren van de veranderingen in de inhoud, de regels en (infra)structuur van een website. Met Mediasurface kunnen veranderingen in interactieregels snel worden doorgevoerd doordat met name niet-technici veranderingen kunnen aanbrengen in content, structuur en de regels van hun website. De Mediasurface-software kan optimaal worden afgestemd op bestaande bedrijfsprocessen, zodat snelle implementatie mogelijk is met zo min mogelijk verstoring van de bestaande bedrijfsprocessen.

Over Mediasurface
Mediasurface is een toonaangevende leverancier van content management software en bijbehorende diensten. Mediasurface biedt een schaalbare, applicatiegebaseerde oplossing voor het voeren van handel over internet, extranet en een groeiend aantal andere digitale netwerken. Mediasurface-software helpt bedrijven om content snel te publiceren en effectief te beheren bij zowel intern gebruik als bij B2B en B2C e-business. Door ontwerp en navigatie te scheiden van content kan een brede groep gebruikers in een onderneming een deel van de site bekijken, updaten en administreren via een eenvoudig, veilig en centraal te controleren proces.

In 1996 is Mediasurface gestart vanuit het idee dat content management in bedrijven noodzakelijk is voor het succes van e-business. Mediasurface heeft zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en opereert in heel Europa en de VS. De software is inmiddels in gebruik bij 150 veelal grote ondernemingen, actief in verschillende branches.

Zie ook op www.mediasurface.com