Frans verkeersbureau


Skifrance.kom@SnowWorld!!!

Op 13 en 14 oktober staat SnowWorld Zoetermeer volledig in het teken van de Franse wintersport. Dan organiseert Maison de la France in samenwerking met Ski France International in SnowWorld het wintersportevenement Skifrance.kom@SnowWorld!!! Ruim 20 Franse wintersportplaatsen, die zijn aangesloten bij Ski France International, zijn dan aanwezig om u te informeren over de vele wintersportmogelijkheden die Frankrijk biedt. Verder verzorgt de ANWB verschillende demonstraties waaronder ski-onderhoud en is Citroën aanwezig om de competitie sneeuwkettingen omleggen in goede banen te leiden.
Als klap op de vuurpijl geeft SnowWorld het publiek de mogelijkheid zich in te schrijven voor een gratis beginnersles van 20 minuten (maar let op: vol = vol!!!)
Daarnaast is er een wedstijd waarmee fantastische prijzen gewonnen kunnen worden. Kortom, een evenement dat de echte wintersportliefhebber niet mag missen!

Bezoek SnowWorld
Bezoek Ski France International Bonjour !

De campagne "Bonjour !" is speciaal opgezet om u te verwelkomen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Fransen en vakmensen uit de toeristenbranche respecteren uw gewoonten en gebruiken en zullen u laten kennismaken met die van hun. Ze zijn attent op uw wensen en nodigen u uit te delen in hun feestvreugde en gezelligheid. U zult kennismaken met de vele facetten van Frankrijk, gemoedelijk, dynamisch en blij u te mogen verwelkomen.

Bericht ons over uw ervaringen met de Franse gastvrijheid en doe mee aan de "Bonjour!" verloting.
Wellicht bent u de winnaar van een van de "22 weekends in Frankrijk", om met zijn tweeën van te genieten!

Klik op het logo voor meer informatie Win een weekend

Voor fanatieke sporters èn amateurs stelt de Logis de France-keten in 2001 vijf nieuwe thema's ter beschikking van de klant, als aanvulling op de schoorsteenclassificatie: Logis Bacchus : Op