Ingezonden persbericht

opblaaspop prikkelt de zintuigen


SAS VAN GENT, 02-10-2001 - -

Op zaterdag 13 oktober 2001 vindt in het Zeeuwse Sas van Gent een bijzonder popconcert plaats onder de prikkelende naam 'Opblaaspop'. Het is de derde editie en met een grote diversiteit aan kwalitatief goede bands belooft het een heel bijzondere Opblaaspop te worden.

Opblaaspop wordt georganiseerd en uitgevoerd door een groep enthousiaste jongeren die vindt dat er op het gebied van alternatieve popmuziek te weinig gebeurt in de regio Sas van Gent. Voor de liefhebbers van Metal, Punk, Hardcore, Hip-Hop en Dance is er op Zeeuws-Vlaamse bodem veel te weinig te beleven. Opblaaspop wil hier graag verandering in brengen. Door drie keer per jaar een concertavond onder de naam Opblaaspop te organiseren, is er hopelijk een flinke stap in de goede richting gezet.

Op het podium verschijnen deze editie drie bands: Mindlink (New Age Rock), Badly Preserved (Crossover Music) en Fetch (Crazy New School Hardcore). Drie verschillende soorten bands, maar elk uitblinkend in hun eigen genre. Een avondje Opblaaspop bied dus voor elk wat wils. Gezelligheid, luister- en kijkgenot zijn namelijk de basis voor dit gebeuren. Wil je meer weten over deze bands en wat ze te bieden hebben, surf dan snel naar de site van Opblaaspop: http://opblaaspop.glow.nl.

Ps: Graag ontvangen wij een reactie van uw kant.

Groeten
Dave Rammeloo

Organisatie Opblaaspop
http://opblaaspop.glow.nl



Ingezonden persbericht