Gemeente 's-Gravenzande

Bestemmingsplan Duinpark

Burgemeester en wethouders van 's-Gravenzande maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland op 2 oktober 2001 het door de gemeenteraad op 19 juni 2001 vastgestelde bestemmingsplan 'Duinpark' hebben goedgekeurd.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen vanaf 19 oktober 2001 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage op de afdeling Bouwen en Milieu van het stadhuis, Van Geeststraat (kamer 112).

Belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich (tijdig) tot dat college te wenden, kunnen gedurende de tervisielegging tegen het besluit van Gedeputeerde Staten beroep instellen. Beroepschriften moeten worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent de goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.