Gemeente 's-Gravenzande

Bouwplannen

I. De heer M. Plasmans, Noordlandseweg 25, 2691 KG te s-Gravenzande, heeft een verzoek om bouwvergunning ingediend voor het vergroten van een woonkamer op het perceel kadastraal bekend gemeente s-Gravenzande, sectie M, nummers 697 en 1397, plaatselijk bekend Noordlandseweg 25.
Het bouwplan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan 'Zanddijk', met de bestemming 'Erf'. Op de gronden met de bestemming 'Erf"'is het toegestaan om een gezamenlijk grondoppervlakte van bouwwerken te bouwen, deze mag ten hoogste 40 % van de oppervlakte van het totale erf bedragen, met een maximum van 40m². Na voltooiing van het bouwplan, zal deze worden overschreden met 7,6 %.
Burgemeester en wethouders kunnen op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, vrijstelling verlenen van het bestemmingsplan waarmee het bouwplan in strijd is. Voordat het college beslist, ligt het verzoek vanaf donderdag 18 oktober 2001 gedurende 4 weken ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het stadhuis, kamer 112. Gedurende deze termijn kan iedereen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 207, 2690 AE s-Gravenzande, schriftelijke bedenkingen indienen tegen het verlenen van de vrijstelling.
II. De heer J.K. Smith, Zeestraat 98, 2691 KC te s-Gravenzande, heeft een verzoek om bouwvergunning ingediend voor het vergroten van een woning (dakuitbouw) op het perceel kadastraal bekend gemeente s-Gravenzande, sectie L, nummer 2134, plaatselijk bekend Zeestraat 98.

Het bouwplan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan 'Zandevelt Noord', met de bestemming 'Woondoeleinden', omdat op deze gronden is toegestaan woningen te bouwen en/of vergroten, tot een goothoogte van 4 meter. De aangevraagde vergroting van de dakopbouw heeft een goothoogte van 5,75 meter.

Burgemeester en wethouders kunnen op grond van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, vrijstelling verlenen van het bestemmingsplan waarmee het bouwplan in strijd is.

Voordat het college beslist, ligt het verzoek vanaf donderdag 18 oktober 2001 gedurende 4 weken ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het stadhuis, kamer 112. Gedurende deze termijn kan iedereen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 207, 2690 AE s-Gravenzande, schriftelijke bedenkingen indienen tegen het verlenen van de vrijstelling.

Aangevraagde bouwvergunningen

Naam

Bouwwerk

Bouwadres

Bi Jo Logische Groenten

Bedrijfsruimte

Woutersweg 22

N.J.P. Droog

Uitbreiden woonkamer

Karekiet 25

R.G.M. Bruinen C.V.

Bedrijfsruimte

Van Oosthuijzelaan 9

R.G.M. Bruinen C.V.

Vernieuwen kas

Van Oosthuijzelaan 9

Aangevraagde sloopvergunningen

Naam

Bouwwerk

Bouwadres

R.J. Brederveld

Tuinbouwbedrijf

Groeneweg bij 62

A.H. van Staalduinen

Kwekerij

Van Oosthuijzelaan 9

Verleende bouwvergunningen

Naam

Bouwwerk

Bouwadres

W.G.A. Veldhoven

Dakopbouw

Naaldwijkseweg 302

VOF J.M. van der Meer & Los

Kas

Van Rijckevorsellaan 2

H.A.M. van der Hoeven BV

Bedrijfsverzamelgebouw

Bedrijventerrein Teylingen

Verleende sloopvergunningen/meldingen

Naam

Bouwwerk

Bouwadres

N.L. van der Houwen

Muur

Monsterseweg 40

HBG Vastgoed

Kas

Monsterseweg bij 31

R.J. Brederveld

Tuinbouwbedrijf

Groeneweg bij 62

A.H. van Staalduinen

Kwekerij

Van Oosthuijzelaan 9

Informatie over aangemelde bouwplannen en aangevraagde bouwvergunningen kunt u krijgen bij de afdeling Bouwen en Milieu in het stadhuis, kamer 112. Op deze afdeling liggen ook gedurende zes weken de verleende bouwvergunningen ter inzage. Binnen deze periode kunnen belanghebbenden tegen deze besluiten schriftelijk gemotiveerd bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift. Het bezwaarschrift moet worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van 's-Gravenzande. In de linkerbovenhoek van de enveloppe moet de aanduiding 'bezwaarschrift Awb' zijn vermeld.