Gemeente Weerselo

Ingekomen aanvragen om bouwvergunning en meldingen bouwvoornemen Burgemeester en Wethouders maken bekend, dat de hierna vermelde aanvragen bouwvergunning c.q. meldingen bouwvoornemen zijn ingekomen.


* Schotbroekweg 2 in Denekamp: bouwen van een zeugenstal en uitbreiden van een zeugenstal en werktuigenberging;
* Daalbree 5 in Ootmarsum: vergroten van een woonhuis;
* Rosenssteeg 3 in Weerselo: plaatsen van een plantenkas en
* Stadtlohnallee 33 in Weerselo: plaatsen dakkapel (melding).
De plannen kunnen tijdens de openingsuren worden ingezien bij het taakveld Bouw- en woningtoezicht van de cluster Ruimte, locatie Weerselo.

Verleende bouwvergunning en positieve reacties op meldingen bouwvoornemen
Burgemeester en Wethouders van Denekamp hebben besloten bouwvergunning te verlenen voor c.q. positief te reageren op de volgende bouwplannen:

* Ottershagenweg 30 in Lattrop: bouwen van een woonhuis. Tevens vrijstelling verleend voor het overschrijden van de maximale inhoud van de woning. (30.11.2001);

* Diekmanweg 26 in Denekamp: plaatsen van een tuinhuisje (30.11.2001);

* Mr. Dingeldeinstraat 74 in Denekamp: plaatsen van een tuinhuisje (melding) (30.11.2001);

* Molendijk 14 in Denekamp: gedeeltelijk vergroten sporthal met toestellenberging. Tevens vrijstelling verleend voor het overschrijden van het bebouwingspercentage. (30.11.2001);
* Hunenborgseweg 10 in Tilligte: bouwen van een jongveestal-werktuigenloods. Tevens vrijstelling verleend voor het overschrijden van de goothoogte (30.11.2001);
* Grotestraat 14a in Rossum: uitbreiden bedrijfswoning (21.11.2001) en

* Saterslostraat 31 in Saasveld: uitbreiden woning (21.11.2001).
Deze besluiten kunnen tijdens de openingsuren worden ingezien bij het taakveld Bouw- en woningtoezicht van de cluster Ruimte, locatie Weerselo.
Krachtens het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kunnen tegen deze besluiten bezwaren worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Denekamp, Postbus 11, 7590 AA Denekamp. De uiterste datum waarop uw bezwaarschrift moet zijn ontvangen staat tussen haakjes achter de vergunning genoemd.