Carros

Nieuwe sportuitvoering: SEAT Toledo V5 Sport

(17 oktober 2001)

Vanaf september is de Toledo V5 Sport toegevoegd aan het leveringsprogramma van SEAT. Dit model vervangt de Toledo V5 Executive die uit het leveringsprogramma verdwijnt. Naast een sportievere uitvoering heeft de Toledo V5 Sport, ten opzichte van de Toledo V5 Executive, een gunstiger prijsstelling.

De SEAT Toledo V5 Sport is, evenals de Executive uitvoering, uitgerust met een uiterst krachtige 5 cilinder motor met 170 pk (125 kW). De uitrusting van de Toledo V5 Sport is zeer compleet te noemen. Naast de normale 'Sport'-specificaties, zoals onder meer volautomatische airconditioning, mistlampen voor, lichtmetalen velgen 16", 5 spaaks design, sportonderstel, boordcomputer en sportstoelen omvat de uitrusting van de SEAT Toledo V5 Sport standaard cruise control.

De SEAT Toledo V5 Sport staat in de prijslijst voor NLG 54.950,--/EUR 24.935,22 (icl. BTW/BPM). Voor de liefhebber blijven de meest aantrekkelijke componenten van de standaard uitrusting van de Toledo V5 Executive als optie leverbaar voor de Toledo V5 Sport. Leren stoel en zijwandbekleding, cd-wisselaar, volumetrisch alarm en regensensor kunnen onder meer apart of in combinatie worden bijbesteld.