Politiebericht Flevoland: Almere 17-10-2001
Politie lost mishandelingszaak op
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Politie lost mishandelingszaak op
ALMERE Met de aanhouding van een 29-jarige Almeerder heeft de politie een zware mishandelingszaak op kunnen lossen. De man bekende tegenover de politie een 20-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld.

Vrijdagavond 7 september jl. kwam bij de politie een melding binnen dat er op het Botplein een dronken manspersoon zou liggen. Op het moment dat de politie arriveerde, bleek de man, een 20-jarige Almeerder, al te zijn opgehaald door zijn ouders en was hij al overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Daar constateerden de artsen onder meer een schedelbasisfractuur en hersenkneuzingen. Gezien de aard van dit letsel startte de politie een onderzoek om te achterhalen wat er die vrijdagavond gebeurd is. In totaal 10 rechercheurs werkten aan de zaak.

Vorige week woensdag werd een 29-jarige Almeerder aangehouden. Hij bekende tegenover de politie het slachtoffer mishandeld te hebben. Het slachtoffer heeft vier weken in het ziekenhuis gelegen. De verdachte is nog ingesloten. Wanneer hij zich voor de rechter moet verantwoorden is nog niet bekend.