Politiebericht Boxtel 17-10-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

TE HARD, Vught

Dinsdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg N65 onder Vught Op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden, werden 2040 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 94 te hard. De hoogste snelheid was 172 km/u.

INBRAAK BEDRIJF, Helvoirt

Dinsdagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Nieuwkuikseweg in Helvoirt Een raam werd opengebroken. Binnen zijn enkele deuren opengebroken. Nog onbekend is wat er is gestolen.

INBRAAK AUTO, Vught

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Marggraffstraat in Vught. Onder andere enkele boeken en cassettebandjes werden gestolen. In dezelfde nacht is ook ingebroken in een bestelauto, die geparkeerd stond aan het Heunpark in Vught. Van de auto werd een ruit ingeslagen. Een groot aantal dozen met drogisterijartikelen zijn gestolen.

AUTO GESTOLEN, Sint Oedenrode

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf Venkel in Sint Oedenrode een rode Opel Kadett gestolen. Het kenteken van de auto is SF-71-RJ.

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Michielsgestel

Woensdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Vughterweg in Sint Michielsgestel. Op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden, werden 244 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 33 te hard. De hoogste snelheid was 111 km/u. Op de Vijverbosweg in Vught werden woensdagmiddag 97 van de 485 gecontroleerde voertuigen bekeurd. Hier mag 50 km gereden worden. De hoogste snelheid was 76 km/u.