Politiebericht Cuijk 17-10-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

DODELIJK VERKEERSONGEVAL

Een 24 jarige motorrijder uit Grave is dinsdagavond bij een verkeersongeval in Beers zwaar gewond geraakt en enkele tijd later in het ziekenhuis overleden. De man reed over de Provincialeweg in de richting Grave. Vanuit het Kerkeveld wilde een 23 jarige automobilist uit Vierlingsbeek de Procincialeweg oversteken. Hij zag daarbij de naderende motorrijder over het hoofd en reed zonder voorrang te verlenen de kruising op. De motorrijder kon ondanks een uitwijkmanouvre een aanrijding niet meer voorkomen. Door personeel van de traumahelikopter en ambulance is eerste hulp verleend.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Deurneseweg in Oploo zijn dinsdagmiddag 48 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 251 passanten is gemeten waarvan de hoogste snelheid 138 km/u bedroeg waar 80 km/u is toegestaan.

MAN GEWOND NA VAL IN DOK

Een 19 jarige inwoner van Rotterdam is dinsdagavond rond 19.15 uur gewond geraakt nadat hij in de scheepswerf aan de Maaskade in Grave in een dok was gevallen. Hij is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

DIEFSTAL PORTEMONNEE

Een inwoonster van Boxmeer is dinsdagmiddag tijdens het winkelen haar portemonnee kwijt geraakt. Zij werd in een winkel aan de Spoorstraat aangesproken door een man die haar vermoedelijk heeft afgeleid. Haar tas met portemonnee stond op dat moment in de winkelwagen. Toen zij later bij de kassa kwam bleek de portemonnee uit haar tas verdwenen te zijn.